pátek 4. prosince 2020

Paralelní svět blogerek

 Zjistila jsem, že existuje jiný blogový svět, kde se většina zná nebo na sebe odkazuje, stejně jako ten náš, kde je Andrea, Pondělí, Dáša, Lucie atd

Fakt zírám. 

Třeba na Padesátka Míša . Jak už název nasvědčuje, blog si založila v padesáti ( teď má 54) konečně jí odmaturoval druhorozený ( něco mi to silně připomíná) a s prvorozeným taky docela soda, ale nakonec všechno se vykrystalizovalo k dobrému.

Kromě toho velmi otevřené záznamy o milostném životě po rozvodu, přechodu, knihách, kultuře a výletech s kamarádkou.

Nechám si to na víkend. Dnes jen rychlý záznam a zpátky k práci.

Když už jsme u těch dětí a jejich cestě k dospělosti, David má čtvrtou práci. Tentokrát  ve stavební firmě. Rekonstrukce domu. Hned první den mu dali za úkol postavit příčku. Tady to vidím na rychlokurz všech řemesel. 
















6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, moc díky za tipy na blogy. Přidám taky jeden - skvělý je U blondýny.
Pavla

Anonymní řekl(a)...

Milá Soni, Míšu a spol. sleduju už dlouho, jen Míša píše málo.), Když jsem na blogy tohoto rázu narazila, tak jsem četla a četla.. ale trochu se to ve mně pralo, jestli je to jako košer, jestli nejsem tak trochu voayer, no ale ženská zvědavost zvítězila. Nakonec každý na svém blogu píše tolik, kolik chce prozradit. Nudné blogy časem zmizí, někdy bohužel i ty supr dupr.. Jsem vděčná za každý, který se drží, i ten Tvůj. Zase tykám, už mám dovoleno :)… Já jsem vděčná za každé info, ke knihám, k filmům, někdy i postoj k životu. Nakonec člověka potěší, že ve srabu není sám., Zdraví Lenka z Ovy.

Padesátka řekl(a)...

Milá Soňo Malinová,
moc Ti děkuju za zmínku a skvělou reklamu. Já si lámala hlavu nad nebývalou návštěvností mého blogu. Bloudička mi o Tobě napsala. Miluju blogování, miluju blogerky...:)

Soňa Malinová řekl(a)...

Míšo, dlouhá cesta tvého druhorozeného k maturitě mi silně připomíná mého prvorozeného. Tak jsme to slavně doklepali. Ale byl to boj.

Matilda řekl(a)...

Děkuji za tipy na blogy a taky za to, že píšete ten svůj. Můj oblíbený už dlouho. Hezké svátky.

Aw_MP řekl(a)...

Jako vášnivý čtenář blogů, takových bublin už jsem objevila několik. Je to mnohdy zajímavé čtení.