neděle 15. listopadu 2020

Milá Aranel,...

 ...moc díky za pohled. Odepsala bych, ale nemám adresu a kdykoliv napíšu komentář na tvůj blog , záhadně se ztratí, stejně jako hlasy pro Trumpa. (  v obou případech zas taková ztráta to není) .

Na Ještěd se chystáme. Zatím ale poctivě dodržujeme zápecnictví. Dnes tedy víc než obvykle. D. vydrží spát dlouho a hodně, bez jakýchkoliv výčitek svědomí. Mně občas přepadne smutek z promarněného dne.

Tak aspoň na chvíli běh. Borek s Danem svým tempem ( vražedným), já svým  a raději jiným směrem.

Koukala jsem na tu tvoji  jogínku Adrien . Jak se většinu času válí na podložce. A fakt. Jen se trochu obávám, že bych s tímto cvičením mohla jíst jen zeleninu, abych dosáhla její postavy.

Škoda že se nehubne u povalování s knihou na gauči. To bych měla tento víkend splněno. Čtu Škvoreckého,, Příběh inženýra lidských duší ".  Pořád čekám nějakou hlubší myšlenku, ale kniha asi s tímto záměrem napsaná nebyla. Ale rozhodně se nenudím. A aby toho lelkování nebylo málo. Sjela jsem všech sedm dílů Dámský gambit o šachové velmistryni.

Mávám do Libereckého kraje a těším se někdy na viděnou!

Soňa


    

2 komentáře:

Aranel řekl(a)...

:)))
Komentáře jsem spravila. Co jí Adriene, to nevím, ale ta ležící videa byl jen příklad. Jsou tam právě i hodinová, náročnější, víc ve stoje. Nanavé by určitě uměla poradit i jiné kanály s "chilli" jógou.
A Ještěd čeká! Vyhrožují s rekonstrukcí a dost se obávám, že k lepšímu to nebude, takže neotálejte.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak já jdu komentáře otestovat:)