neděle 29. listopadu 2020

Jak jsme lezli k cizím lidem přes plot.

 Včera se nám nevrátilo kotě. Obvykle vyběhne přes okno na slabou půl hodinu a pak už na parapetu srdceryvně mňouká a dělá zoufalé grimasy. Tentokrát tři hodiny  a nikde. Dvakrát jsme prošli okolí. Pak nás napadlo, jestli to nemá souvislost s tříhodinovým štěkáním vlčáka, který bydlí ob domek ve stejné ulici. 

Těsně před půlnocí Dan  přelezl plot (  místo aby mu vlčák ukousl nohu, tak se nechal poslušně zavřít do kotce). Vyšplhal na strom tak vysoko, že se mi tajil dech, chytil kočku za kožich  a slezl s ní dolů.

Srdce záchranáře se nezapře. ( dva roky dělala civilku na záchrance).

Je spousta věcí, pro které si Dana vážím a to je jedna z nich. Když někdo obtěžuje slečnu v tramvaji, zastane se jí. Ležící opilce vodí domů. Hrne se do věcí, které jiní by pozorovali zpovzdálí. Tak jen doufám, že i on má nějakého anděla.







10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Doufám, že si to malá lumpice bude pamatovat. Zdejší kočici ví dobře, kde je pes a kde ne. U mě na zahradě se pořádají kočičí srazy, bitky, namlouvání a opalovačky na zádech. Psa nemaje :))). Ne že bych z toho byla nadšená, ale co už. Záchranáře závidím až zelenám. Je dobrý. Lenka z Ovy.

Anonymní řekl(a)...

Soni, ta kočička musela být nejen vyděšená, ale jí muselo být i chladno, i když má kožíšek. Lumpík teď bude krásně spinkat. Zdraví Iwka

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji k dobrému konci! A ke skvělému záchranáři! Marie (milovnice koček)

Anonymní řekl(a)...

Ta vyrostla!
Trojbarevné kočky mají prý štěstí - očividně i na anděly.
Doufám, že měl manžel i strniště bo je dokázáno, co ženy bere nejvíce, neohrožený zachránce s plachým pohledem, dvoudenním sexy strništěm a (odrostlým) kotětem v náručí:-)

Leni, u Vás to musí být slušné orgie:-)
Magda

Soňa Malinová řekl(a)...

No, jen co jsme ji donesli domů, stoupla si k oknu s tím, že chce ven.
Dneska má zaracha:))

Soňa Malinová řekl(a)...

Mejdany jsou taky na naší zahradě. Naštěstí máme dost velkou zahradu a orgie probíhají za garáží v dřevníku:)

Anonymní řekl(a)...

Nikdo tu nezmínil pejska, tak já vzdávám hold i pejskovi, který Vašemu muži nenatrhl zadek a pustil si na zahradu cizího člověka :-)

Veronika

Eva Pěničková řekl(a)...

Milá Soňo, vím, o čem mluvíte.
Před pár lety naše malá kočička "uvízla" na ořešáku při návštěvě sousedovic zahrady. A sousedovic teriér ji tam jistil. Co s tím? Tak jsem doma zakrojila do uzeného, vylákala pejska na opačný konec zahrady a tam ho vůní masa a drbáním skrzevá plot fixovala. Můj muž zatím číčoval pod stromem. Po čtvrt hodině jsme se střídali - zkuste si 15 minut opakovat "čččččč". Když už jsme ani jeden nemohli, kočka slezla, hrdě přelezla plot domů, já obětovala uzené a rozešli jsme se.

Soňa Malinová řekl(a)...

Přesně. My číčovali a kočka lezla ještě výš! Ještě že jsou ti psi tak úplatní:)

JODIE řekl(a)...

S kočkama se člověk nenudí, a co teprve se psy. Máme kočky i psy a o zábavu postaráno!