úterý 6. srpna 2019

Víkend


Šla jsem se podívat na Borkův zápas. Uvařili jsme si oběd, pudink, hráli ping pong ( lepším se) .
Ráda bych si připsala zásluhy za to, jak je Borek hodný a ochotný, ale on se tak prostě narodil.

David se včera vrátil z festivalu s horečkou 39,7
Tak jsem si ho převezla z jejich podnájmu domů. Ne že bych nevěřila , že se o něj jeho přítelkyně nepostará, ale zrovna měla práci do desíti večer.
Ráno k doktorovi a nakonec ještě večer na pohotovost, protože ho celý den bodalo na prsou. EKG a krevní testy.

Ta starost o dítě je stejná, ať má rok nebo devatenáct. Je to na furt.
.........
Dnes tedy nic osvětového, kromě toho, že jsem narazila  na cvičitelku jógy , která má  moc příjemný hlas. Podle mě zrovna u tohoto cvičení není důležité, jak moc má cvičitelka vysekané břicho, ale jaká je  osobnost. Srozumitelně cvik vysvětlí, nic nehrotí, s ní má člověk pocit, že by i to šlo.
Koukněte třeba na video, jak si během 6 minut uvolnit krční páteř.

Že by klidně mohla pracovat v televizi a namlouvat pořady pro děti. Ta intonace a barva hlasu!













12 komentářů:

Jarka CÁCORkA řekl(a)...

Hned jsem to vyzkoušela. Většinu cviků znám z rehabilitací. A super 😊
Díky za připomenutí.
Jarka

Anonymní řekl(a)...

Soni, s Rozou cvicim pravidelne a je to jednie cviceni na youtube u kteryho ydrzim do konce, je fakt dobra a nechapu proc ji jeste nikdo nezamestnal. Presne jsem si poprve rikala jaky ma uklidnujici a prijemny hlas a jak vse pusobi srozumitelne.
Pavla

Anonymní řekl(a)...

A taky píše blog a její názory jsou mi dost blízké, ppřidávám odkaz :D https://stillontheway.cz/2019/05/24/jak-jsem-se-znovu-naucila-cist/
Pavla

Soňa Malinová řekl(a)...

Jarko, je to přesně tak. Většinu cviků člověk zná ze zdravotního cvičení. Já osobně jógu neberu jako formu meditace ani jako prostředek uctívání Brahmy. Zatím kolek jógy jen kroužím. Líbí se mi její pomalost a cílené cviky na protažení.

Soňa Malinová řekl(a)...

Pavli, obdivuji , že děláte něco pravidelně. Já mám jen takové záchvaty. Přitom geneticky mám dané, že mi sport jde a vydržím hodně. Jen to chtění není.

Anonymní řekl(a)...

Soni, to je Blanka Winterová, šije krásnou jednoduchou módu a píše super blog https://winterinparis.blog/ Čtu ho zrovna tak ráda, jako Váš. Hezký den Lenka.

Anonymní řekl(a)...

A tady je odkaz na její módní tvorbu, třeba se bude někomu hodit: http://www.blankawinterova.cz/blankawinterova/eshop/1-1-AUTORSKA-MODA Lenka

Anonymní řekl(a)...

Lenko Blanka je maminka Rozalie.Jsou si hodně podobné. Pavla

Petra H. L. řekl(a)...

Dekuji poslednim anonymu za osvetleni zahady, dlouho jsem si rikala, proc je jednou Rozalie, a jednou Blanka 😀.
Obe uzasne.

Anonymní řekl(a)...

Petro, já jsem zase vubec Blanku neznala, ale diky Lence jsem si projela stránky a ta podoba....to je jasnacka!A úžasné jsou! Pavla :D (anonymní autorka asi si dám nějaký přívlastek, ať nejsem tak anonymní :)

Alena - Ruce v hlíně řekl(a)...

Zdravím svoji nejoblíbenější blogovou inspiraci Soňu a moc děkuji za tip na jógu a ostatním ženám za tipy na další čtení! Blanku i Rozu znám z Fleru, tak se mi to krásně propojilo. Svět je malý... Krásný den přeje Ája

Nanave řekl(a)...

Soni, dekuju za tip na cviceni, vcera vecer jsem zkousela a ten hlas... mmmm! Libi se mi, ze nekdo z Ceska se snazi pojimat videa fakt profi, ze by se nemusel ve srovnani se zahranicim stydet. Zvazuju, ze se zapisu do Mesice s jogou.