úterý 5. března 2019

Modeschau radio show


Když už jsme u toho šití,  znáte pořad Modeschau radio show ?
Pořad sleduje současnou českou návrhářskou scénu a módní průmysl. Jaké jsou trendy svatebních šatů, rozhovory s návrháři, Ponožky od babičky v designu ananasu nebo dinosaurů, o šicích kurzech a pokud se nemýlím, byla tam i By Bro.
Moderuje Veronika Ruppert, která mi je sympatická nejen profesně, ale i lidsky.

( zadní steh a francouzský uzlík) 

Jako takhle. Některé detaily jsem mohla vyšít lépe, ale klidně si to na stěnu pověsím. Kdybych měla nějakou hezkou předlohu, jdu do toho znova. Už mi napsalo několik kamarádek, že jim workshop unikl  (kdo nečte blog, sám sobě škodí he he) . Podzim to jistí!



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soni paráda, máte to pěkný, já jsem francouzský uzlík vzdala,
byl to v mém provedení moravský šmodrch
zdar do dalšího vyšívání vinšuju jarka

Mode de boulangerie řekl(a)...

Jarko, moravský šmodrch mě rozsekal! :D :D :D

Soňa Malinová řekl(a)...

se směju:)

Anonymní řekl(a)...

Hlášení o stavu galanterií na ostravských tocích: v Porubě nic, včera na Kuřím rynku u Stoklasy taky nic(ani naproti přes náměstí, ještě ten předsametový obchod na rohu). Potřebuji si koupit vyšívací kroužek, protože ten po mamince byl křivý a při utahování praskl, takže já nemůžu dokončit vyšívání ze soboty. Kroužky byly buď umělohmotné nebo v lepším případě bambusové, ale buk nikde, lepidlo taktéž, o vodou rozpustné fólii měli povědomí pouze u Stoklasy, ale neměli, Hedvábí, tak to opravdu ne, ale s tím jsem počítala..........takže pohledám nějaké e-shopy s tím, že třeba budu mít štěstí a bude to mít jeden najednou.
Tak uvidíme, kdy budu frajeřit ve vyšívané košili!
Soni, afro uzlík skvělý!
Šla jsem včera i kolem Blackoutu(do soboty pro mně neznámý obchod), tož jsem vlezla a omdlela, nikoli z ceny, to už jsem věděla jakou relaci mám čekat, ale šáhla jsem si na jedno triko, které už z dálky vypadalo, že už ho nosila půlka rodiny a zblízka teda taky, kvalita materiálu hrozná, nerozumím.
Zdravím všechny(chytla jsem z toho včerejšího studeného větru rýmu:-) )Zuzana, ta co přišla pozdě.

Soňa Malinová řekl(a)...

Nošené triko celou rodinou:))