pátek 27. října 2017

Jak pořád něco hledám...

...a teď třeba něco do koupelen, tak jsem zas narazila na tolik hezkých věcí.

Vy, co jedete v ecobiolásce k přírodě , tak ECONEA asi znáte. Takže pro vás nuda.
Pro mě ne, protože já jsem ten buran, co chodí do Déemka , takže jsem celá rozněžnělá nad tyčinkami do uší.

čistícími tampónky 

Jednou jsem dostala hand made deodorant od  GABKY  , ale fakt se to nedalo používat. Ale radost mi to udělalo. To zas jo, Gabi. 




 Skoro škoda používat, že?

Ještě jsem tam našla přípravek na odvšivení zvířat. To se hodí. Máme od včerejška doma malého ježka. U jídla legračně mlaská. Ráno jsem ho našla jak stojí u lednice. To se rychle zorientoval.
Normální lidi mají psy, my holuby a ježky. 




3 komentáře:

gabriela řekl(a)...

On se nedal používat, protože jsem ho zvorala. A pak jsem to s tebou zapomněla pořešit, takže doufám, že jsi ho nevyhodila. Chyba na mojí straně, ale rozhodně ne na straně deodorantu. :-) Až konečně ke mě dorazíš na slibovanou návštěvu, vezmi ho s sebou.

Anonymní řekl(a)...

Jee, my také měli ježka. Vykrmili jsme ho skoro na 2 kila. Trochu nás terorizoval, ale my ho měli v paneláku a tam nebylo kam před ním prchnout. Přesto jsme ji měli moc rádi a doteď vzpomínáme na všechny její skopičiny... Marta

Simona řekl(a)...

Přesně, taky absolutně nesnáším, když musím pořád něco hledat, a proto doporučuju uklízet, uklízet a uklízet nebo mít ve svých věcech přehled (což se s úklidem upřímně vůbec nevylučuje :). V koupelně něco hledat nesnáším snad ze všeho nejvíc, a proto se snažím si co nejvíc ulehčit život, co se jakýchkoli kosmetických úprav týče :) Máte někdo zkušenosti s touto metodou? Zaujala mě, protože se pomocí ní prý dá ušetřit dost času :)