sobota 15. července 2017

Takových těch pár drobných úkonů...

...a sobota je skoro pryč. 
Nedávno jsem potkala kamarádku a ta poznamenala, že my ženy právě těch pár úkonů, které nám zaberou celý den , neumíme dostatečně odprezentovat před partnerem a dětmi. Tudíž se nemůžeme divit, že si pak naší práce neváží. Za to muži umí odprezentovat každý prd. ( jen cituji kamarádku)





Dnes tedy prezentace muffinů.
( Kromě to, že jsem uklidila jednu skříň s nádobím, převlékla všude postele, vyprala dvě pračky, nanosila seno do popelnice, posbírala rybíz, uklidila Borkův pokoj- akce černá ruka,  udělala rozpočet na rekonstrukci kuchyně pro kamarádku)

Přesto mi zbylo ještě dost času. I na blog.

Co máme tedy doma nového:


Křeslo od Halabaly. 
D. jel na nákup a dovezl i tohle od popelnice.


Nová překližková madla mají  moji klienti. Bála jsem se, že budou pružit, ale ani se nehnou.


Koupila jsem si kytku. 



                                                                  Lněnou košili ze sekáče.


V pracovně rolety. Nechápu, jak jsem mohla tolik let koukat na monitor proti oknu. Je to úleva.




12 komentářů:

tualkraplak řekl(a)...

až se mi to křeslo u popelnice zdá neskutečné !
my jsme naposledy bodovali ve sběrném dvoře . gratuluju ,)

Ilona Ř. řekl(a)...

A já dnes cestou do konzumu u popelnice našla krásný skleněný lis na citrusy ☺Sice mám už jeden od Vás,ale tenhle si také nechám a možná jen na dekorací;-)Já dnes také místo odpočinku uklizela dům,vyprala prádlo,vyzehlila,uvařila vyplela zahradu a celý den obskakovala nastydlou dceru.Muz to nemůže ocenit,protože je se synem na klucicim víkendu na naší chaticce.Tak teď ještě pár stránek v knize a dobrou.A zítra nanovo;-)

Anonymní řekl(a)...

No, tak to je parádní úlovek a vypadá krásně zachovale! S tím křeslem jsem si vzpomněla na babičku a její parádní obývák z konce 30. let. Ty křesla jsme dorasovali už jako děcka /parádně se na nich skákalo/, ale zbytek nábytku byl zachovalej....když se bydlení po dědoušcích rekonstruovalo, tak ho naši vyhodili. Do dnes toho lituju...Mějte se fajn. Petra

Kamila řekl(a)...

S tím prdem naprosto souhlasím! ;-)

Anonymní řekl(a)...

Soňo - Vy jste vtipná a ještě máte pravdu. Ve všem :).
Krásný večer všem statečným ženám :)
Katka z Km.

lucie řekl(a)...

taky jsme k těmhle křeslům přišli u po pelnice ;)
ze sekáče mám už vícero věcí ginatricot a miluju je, kvalita je skvělá.

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za super vzkazy:)

Soňa Malinová řekl(a)...

A ten skleněný lis bych taky brala :)

Anonymní řekl(a)...

Do bytu se vždycky nejlépe nakupuje ( :-) ) u popelnic. Když už to tam stojí, tak si říkám - osud tomu chtěl - vezmu to pod paži a domů už dokráčíme společně. I když kolemjdoucí si kolikrát ťukají na čelo. Důležité je nedát se! Vidím ale, že jste ještě o krok dál a máte už vytrénované i blízké, aby přispěli svou osudovou štěstěnou k zútulnění domečku :-) Přeji krásné léto!!!!
PS: Pak nám hoďte tipy na nějaké fajn čalounění!!!

Anonymní řekl(a)...

P.s. Kamarádka si taky dovlekla podobné,krásné křeslo,taky od popelnice a dokonce si ho tam nechala hlídat kamarádem ,než dojela s autem....(samozřejmě si ťukal na čelo,ale stál a hlídal):).
Jak říkám - jsme statečné a nápadité ženy:).
Katka z Km

Soňa Malinová řekl(a)...

Vy mě bavíte:))

Anonymní řekl(a)...

A kolikrát ten adrenalin!!! Poklad u popelnice z jedné strany a občan bez domova u té samé popelnice z druhé strany. A já přešlapuju před popelnicí, hanbou se kopu pod zem, kdo všechno mě vidí, a zároveň trnu, ať mi ten poklad ten občan neodnese na večerní podpal a ohřátí polívky!!! To je teprve to pravé dobrodrůžo měšťáka :-)