čtvrtek 13. července 2017

Abych vyvážila intelektuální čtení od D.



...koupila jsem si včera ELLE.
Dozvěděla jsem se, že nevěra vztahu prospívá, už vím jaké sluneční brýle si vybrat (ceny od 5 tisíc) a že existují  ženy, co si nekupují boty, když se jim rozpadají na noze, ale jen tak do krabice.
.....
Škoda, že neexistuje časopis, který by pravidelně psal o lokální módě , střihy na ušití oblečení, seznam second handů, kde najdu opravnu obuvi, o ševcích a krásných peněženkách na míru. Nebo něco takového existuje?



                                                           

                                                                      HELE SALE

11 komentářů:

Lucie Konečná řekl(a)...

Takový časopis bych si taky kupovala. Ale asi by se nenašel vydavatel. Nezbývá, než že těmito informacemi budeme i nadále plnit své blogy my. Ahooj!

Soňa Malinová řekl(a)...

Mohl by si nás nějaký časopis najmout aspoň na pár stran, co?:) To by bylo krásné být placené za to, že děláme recenze na sekáče a bazary!Ahoooj!

Anonymní řekl(a)...

I já a moc ráda. Katka

Greta řekl(a)...

Alespoň, že jsou inspirativní blogy.

Nanave řekl(a)...

Soni, ted vysel casopis Loving. Sice neni o sekacich, ale je tam spousta prijemneho textu, hezke fotky. Misty to pro me bylo velmi meditativni cteni. Rozhodne lepsi nez Elle, ktery me spis nastve :-) ale kdo chce porad byt intelektualem, ze? Mrk mrk :-)

Anonymní řekl(a)...

Dobré ráno z Valach,
Soni ani nevíš jak moc mi mluvíš z duše a tak jsem se dobře zasmála jak jednoduše a trefně jsi to popsala. Hezké prázdniny a díky za inspirativní blog. Petra

Romikka řekl(a)...

Proto jsem si docela dlouho žádnej časopis nekoupila... Aneb občas se mi sice dostane do ruky, ale většinou skončím u prohlížení obrázků

Anonymní řekl(a)...

Soňo, já si místo časopisů chodím číst sem k Vám! Ale jeden tip mám, ráda si přečtu PDČ - Pravý domácí časopis, vždycky tam najdu něco, co mě dostane ....za sebe doporučuju, jen nevím do jaké kategorie jej zařadit, ale recenze na sekáče by se do něj fakt hodily...dovolím si připojit odkaz, ať víte o čem to je : )
http://www.pravydomaci.cz/

Krásné léto.
Katka

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc děkuju za tip.A už vím, které mojí kamarádce udělá radost.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, přestala jsem ty braky kupovat.Chodím na blogy a víc do přírody.A když chci jen "obrázky",tak Pinterest mě vždy uspokojí.
S pozdravem.Valérie

jeje řekl(a)...

air max 90
coach outlet
pandora jewelry
canada goose outlet
canada goose jacket
champion sportswear
red bottom shoes

adidas shoes
pandora charms