neděle 18. prosince 2016

Nákup v Kauflandu už jen v krajní nouzi.

Tato jediná činnost mě vždycky míjela. Možná taky proto, že když už jsem šla do potravin, tak do těch nejdražších ( ale byly zrovna po ruce) a nakoupila za draho.

Po dvou měsících oddělených domácností zjišťuju, že vztah k této činnosti se nezlepší.
Dnes vyjímečně nákup v Kaflandu( protože tam mají i potraviny pro morčata) a opravdu naposledy.

Velká koncetrace zpruzených lidí. Hnusní na prodavačky, protože se myslí, že prodavačka je robot, co pojede pořád na sto procent. Paní vedle mě křičela, kde jsou sakra  ti lidi od salámů  a přitom kluk za pultem stál a obsluhoval.
V oddělení mléčných výrobků dva druhy mléka. Mléko klasické Kaufland , plnotučné Kaufland.
Jeden druh másla s názvem Německé máslo.
Zbytek od Olmy.

Doma jsem zjistila, že všechny stehna mají na konci useknuté kůstky a jsou černé, jako by je někdo spálil.

Nakoupila jsem odpadky.






16 komentářů:

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Na Kaufland mam podobny nazor, u nas je to umocneno tim, ze je situovan ve ctvrti, kde se hromadi podivne bytosti a u kosiku to pachne po moci, proste fuj, i kdyz vim, ze mnoho lidi tam chodi rado. M.

Veronika řekl(a)...

Tak tam fakt ne. Ze zásady. Nelíbí se mi tam. Prostředí ani lidi nakupující. I když máme rozpočet napjatý, radši nakoupím jinde dráž (i kvalitněji). Teď před Vánocemi to tam musí být superopruz.

Mirjanka řekl(a)...

Přesné. Bohužel. Určité značky, obchody, restaurace prostě mají svůj okruh lidí, štamgastů. Ti kauflandáčtí jsou lovci slev, se vším všudy, i s neomaleností. Teda taková je moje zkušenost. Budu uklízet, drhnout koupelnu, ale nákup nedávám. Přiznávám, že zbaběle posílám manžela. Nějak ti lednici naplnit musím. Kdyby tu fungoval nákup online, bylo by to nejlepší.

Jana řekl(a)...

Dobre rano, vitej v realite a v Havru doporucuji Globus :)

Anonymní řekl(a)...

Jestli máte blízko Globus, tak určitě tam!!

Soňa Malinová řekl(a)...

Mám. A mají tam i Tchibo a to já můžu.

Unknown řekl(a)...

Doporučila bych Košík.cz, myslím, že už jezdí i v Havířově. Můžete vše nakoupit online a vyhnout se nákupákům. Hezký večer

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to je rada nad zlato.Dokonce i k nám do Suché rozvážejí. A za 45,-kč!

Unknown řekl(a)...

Ceny mají taky fajn, dneska nám dovezli nákup až před dveře, všechno krásně čerstvé, jsme velmi spokojení. V obchodě mě už nikdo neuvidí!

Soňa Malinová řekl(a)...

Teď na to koukám. Zítra hned zkusím . Děkuji , Kamilo.

Indoch řekl(a)...

Byl jsem minulý týden v Hávu v kaufu a vůbec v kaufu po cca 15 letech a již nikdy více a ceny mi nepřišli lepší než za úplně jinou kvalitu v Lidlu. K mému překvapení je místo AN hned vedle, už jsem v těch končinách nebyl opravdu dlouho.

Jana řekl(a)...

A tak to zas já tam nakupuju. Asi nemůžu říct ráda, ani ne často. Ale občas si v letáku vyhlédnu potravinu, kterou mám oblíbenou, a oni ji tam mají za poloviční cenu. Takže se zapřu, proběhnu rychlostí blesku, vhodím Granko za 49,- (u nás za 90), Lipton za 20 (u nás za 40)... na běžný nákup mám ráda naši venkovskou Jednotu.

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni,
ani nevíš, jak ti rozumím, nakupování potravin z duše nesnáším, naštěstí se pro mě této úlohy zhostil manžel a cestou z práce nakoupí podle mého seznamu, zjistili jsme, že tak ušetříme i spoustu peněz, protože on narozdíl ode mě nakoupí opravdu jen podle seznamu ... Kaufland nesnáším od doby co ho v Havířově otevřeli, ani ne tak kvůli zboží, které tam je, ale kvůli tomu debi.... uspořádání regálů, to, že tě kvůli dvěma věcem donutí projít celý obchod .... Marki

Jana řekl(a)...

Procitam kosik.cz a az se mi tomu nechce verit. Take vyzkousim.

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za všechny vzkazy.

Anonymní řekl(a)...

No koukám....můžu říct,že podobné zkušenosti mám i já a to jsem z Brna....jsem si říkala,že asi bude chyba na mé straně,ale ještě jsem v pořádku...děkuji za postřeh...........krásné Vánoce Monika