středa 15. června 2016

Na cestě


Minulý týden v Praze pracovně , azyl u Lucie , návštěva v  NILA , v sobotu směr Bechyně na sraz ze třídy po 25 letech, v neděli večer doma.

Popořadě.

Kontrola na stavbě.  V životě jsem tak velký byt neviděla. Tedy kromě bytu mého bratra. Majitelka úžasně schopná a pohodová.
Lidi, co už mají trochu odžito, srovnané hodnoty a jsou vnitřně nastavení " všechno se dá vyřešit" , přistupují k nenadálým koplikacím úplně jinak ( a že těch na téhle stavbě je !).
Vůbec celkově se to tam hezky sešlo. Všichni u stavby domýšlejí věci do detailu. Nic není problém. Museli zbourat půlku bytu a stavět stěny znova, aby z 4+1 bylo 5+1+ 2 koupelny + sauna.

........

Až se Lucii omrzí psaní scénářů, mohla by si otevřít hotel. Člověk se u ní cítí jako doma. Asi je to tím, jak  je přirozeně milá a pohostinná. Hrozně mě baví jejich eklektický styl  domu. Pořád je na co koukat a všechno to dohromady  vypadá dobře.
Lucie psala, že jsme si své domácí outfity nefotily, ale já její fotku mám. Jen musím vytáhnout fotky ze starého telefonu.
vsuvka: Protože jsem si koupila k narozeninám nový iPhone SE! Jupí jou, krásně fotí.( ukážu názorně zítra)
V tomto ohledu jsem na sebe nesmírně pyšná. Zálohovala jsem si telefon na stolním Macu a pak nový obnovila ze zálohy. V T-mobilu byl ze mě pán úplně vedle, protože jsme vedli diskusi, jestli budu obnovovat přes icloud nebo přes iTunes.
Jinak si trvale snižuju sebevědomí tím, jak všude bloudím , i na místa , kde už jsem byla snad stokrát.

.........

NILA a majitelka Eva Urbanová...tohle musí fungovat, i kdyby zrovna v celé Evropě byla recese.
Krásný interiér, věci, které jinde nekoupíte, všechno dotáhnuté do detailu, vize a majitelka, která to co říká, taky žije.
Tááákže mám mikinu a legíny.





( po ránu vyoraná myš )

A sraz po 25 letech? 
Pořád na holky myslím.Trochu mě štve, že mě nenechává chladnou, když se někdo chová  povýšeně a namachrovaně. Místo abych si to v duchu užívala a zasmála se, musím rejt. Jdu do sebe. Fakt , příště se držím.
V tomhle bráchu obdivuju. Navzdory tomu, co dokázal, nikdy o tom s lidmi nemluví, nikomu nemá potřebu prezentovat svoji práci, peníze ani to, jak moc proto musel udělat.







3 komentáře:

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Do Nily take jednou musim, ty veci jsou nadherne.
Tez nesnazim chvastani, drzim se, co muzu, ale nekdy to jde opravdu stezi...
A zajimavy a pestry vikend to byl:-). M.

hanele řekl(a)...

Outfit ti sedne líp než modelíně!

Anonymní řekl(a)...

Príspevok-pohladenie a naozaj Vám to pristane viac, aj ja mám niečo od Nila od minulého roka, tak ma zaujali.