čtvrtek 17. března 2016

Nice one

V pondělí s Davidem k doktorovi .  V práci od 8 - 21 hod. Dva naši klienti rekonstruují byt a není nic horšího, než když jsou řemeslníci rychlejší než nákres technických výkresů.

V úterý s Borkem na preventivní prohlídku. Otevírací doba v galerii do šesti. 
Středa - předsevzetí přijít včas. Doma opět v šest.
Hned jak dorazím, mám oblíbené kolečko: myčka( jen naplnit), pračka, sušička... vařím teplou večeři...pečivo se šunkou už nemůžu ani vidět. Borek úkoly.

Minulý týden byl ultra výživný. Každý den z něčeho psali. Trochu panika, co se učit dřív.

Ve čtvrtek odpo schůzka s klienty. V pátek mám odpoledne volno. Večer se u nás koná soukromé Prostřeno.
Před dvěmi měsíci jsem na dámském dýchánku prý slíbila, že tentokrát vařím já.( už nikdy nebudu pít tolik alkoholu, člověk pak slibuje věci, které není schopen dostát)
Za prvé jsem nikdy Prostřeno neviděla a za druhé umím vařit jen klasickou českou  kuchyni vepřo zelo knedlo.

V noci se mi zdál sen, že jsem zapomněla nakoupit, tak rychle do obchodu, ve městě vypadl proud a do toho začal hořet  dům hned vedle potravin. Zachránila jsem kočku.
( Borek psal písemku z občanské nauky - Jak postupovat při evakuaci. Které domácí mazlíčky vzít s sebou a  které ponechat doma napospas osudu)

Ještě pořád nevím, co budu vařit, ale už mám outfit. ( už jsem dlouho neviděla něco tak děsného )


2 komentáře:

Slávka řekl(a)...

Outfit bych doporučila doplnit tygrovanými legínami. Pak by bylo jedno, co budete vařit a jestli vůbec...stejně by všichni padli smíchy pod stůl :-).

Zdob řekl(a)...

já jsem se náramně pobavila, díky za to, Soňo... Jakožto žena na mateřské (teprve s prvním dítkem) si tady říkám: Proboha, co mě ještě všechno čeká... Vždyt už ted je to na palici... :) Jana.