pondělí 9. března 2015

Škoda, že ....

...jsem si Šťastný blog nepřečetla v neděli večer.
Řídila jsem se sice radou ,,Jděte mezi lidi"...

vsuvka: Šly jsme se Silvou na kafe. Původně do našeho velkoměsta, ale nakonec jsme to stočily do OV do nově otevřené kavárny Co Kafe ( bohužel webovky nefunkční, ale kdo by hledal, tak hned na Nádražní 40). Krásný interiér jsme obkoukly přes výlohu( zavřeno) a zaparkovaly v Ostravance . Kdo je z Prahy, musí na tento popis koukat jak z jara ( které už je tady jupííí jou!!).
Ale my, vidláci, jsme úplně u vytržení, když se otevře nový podnik a  je to tam hezké.

...ale po rozhovoru se Silvou a jejím rozjíždějícím podnikáním, jsem nabyla pocitu, že jsem naprostý chaotik a  nesystematik. Tím myslím, že nemám rozplánovaný měsíc na týdny a dny.
Navrhuju, když cítím, že mi to myslí. Odepisuju na mejly, když mám trochu víc času a zbytek odkládám, co to jde. Už dlouho cítím, že musím něco změnit, jinak ten kolos práce a zájmů neukočíruju. 


Večer na mě padla šílená tíha, co všechno mě čeká příští týden. Přitom, přesně jak psala Barbora, nečekalo mě nic, co by mě nebavilo nebo bylo náročné.

Dnes jsem si sepsala plán rekonstrukce galerie a plán přípravy vernisáže.
Vážně to funguje. Cítím se mnohem lépe.

Jo. Chvíli jsem taky  hledala nějaké aplikace  pro jablko na nějaký time managment, zvítězil velkoformátový tisk kaledáře na zeď. Jsem papírová a asi už to tak zůstane.

Příště ve stylu Šťastný blog/ Šťastná neděle







6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, ve škole nás učili, že lidé se dělí na čtenáře a posluchače, posluchač potřebuje k zapamatování slyšet, čtenář zase vidět, takže je fajn, když člověk ví, co potřebuje...Přeju hodně sil. Olga

Tomáš řekl(a)...

Jasně, jedině papír... Aplikace v telefonu nevoní, nešustí a nedá se v ní škrtat!
Pěkné rozplánované dny přeji :)
T.

Anonymní řekl(a)...

Drzim vam palce,po novom paste :),ta Vasa kreativita a talent sa na mna vyleje, ci z obrazovky TV,alebo PC :) vzdy ked Vas sledujem...,co na tom ,ze pravidla pravopisu nestihaju,alebo nemate taky ten ,,srobovaci,,system,v ktorom vsetko pekne zapada...ste ukaz !....a prajem Vam ,aby ste stretavali co najviac ,,podpornych systemov,,,ktore by Vasej praci pomahali,tak aby sa Vase dielo zadarilo :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Olgo: Přesně. Jsem čtenář. Včera jsem si odškrtla spoooustu věcí.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tome, já píšu i do knih.Trochu barbar,ale říkám si, že jsou moje, takže vlastně o nic nejde.

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji za krásný vzkaz , Aleno.