pondělí 25. srpna 2014

Hop....a v sádře



Tento týden jsem měla sen. Našla jsem Borkovi v žákovské na konci týdne pět pětek a vzkazy od učitele, ať se Borek doučí veškeré učivo. Hrozná depka z toho, co jsem to za matku, co objeví pětky až za několik dní...depka na druhou, jak se asi s ním všechno doučím, když NIC neumí.

Z toho vyplývá, že už se moc moc těším na nový školní rok. (všimla jsem si, že je nás takových více)

Taky se těšíme, že budeme dělat taxikáře oběma dětem. Některé skoky prostě Davidovi občas nevyjdou. Není to ani 3 týdny co D. nemohl týden chodit, prože si natáhl vazy na stehně, dnes kotník jak meloun.



7 komentářů:

mrozkulka řekl(a)...

No každopádně si to načasoval mnohem líp než Jony ... ;))

Anonymní řekl(a)...

Milá Soňo,

máte můj velký obdiv za vytrvalost a je pravda, že co syn už do školy nechodí a dcera letos maturuje, je konec srpna snesitelný. Tak je asi cosi shnilého ve státě školském, když mají ze školy hrůzu i maminky.
Kluci jsou krásný, zdraví a šikovní- požehnání na každém kroku, většinou i sjezdu:-)
Jiřina

Soňa Malinová řekl(a)...

Až se Borek dostane na střědní školu, tak to bude mejdan.

QualityDesign řekl(a)...

Soňo, nevím jestli to na střední bude lepší:-) Dokud chodí do školy, tak je to vopruz a o nervy. Buď ráda, že máš práci, která tě pohltí a máš kam "utéct".

Jana Burianová řekl(a)...

Nebojte Soňo, i učitelky mají svý děsivý sny. Když jsem učila, zdávalo se mi pravidelně v srpnu, že stojím před třídou, nikdo neposlouchá co říkám a probouzela jsem se bezmocná, zpocená... a celý rok přede mnou - uf!

Soňa Malinová řekl(a)...

Učit a hlavně na druhém stupni, musí být šíleně náročné. Mně stačí jeden žák a jsem po dvou hodinách na pokraji psychického zhrrozcení.

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, něco bude ve vzduchu .... moje šéfka, tatínek i syn kamarádky mají stejnou ozdobu na noze jako tvůj David .... pokud najdeme ještě dva máme tým na "paraolympiádu" :o):o).o)............ Marki