pátek 29. listopadu 2013

Spojeni ....


...pro jednu dobrou věc. Jeden den na projekt ( i když to nevypadá, dělaly jsme na tom dneska 10 hodin v kuse). Jeden den na nacenění. Jedna cesta zaměření. Výroba v noci, protože stroje přes den nejsou volné. Montáž za 14 dní o víkendu. Zadání: moderní, ale aby  nebyla pěst na oko, když je to v roubence.
........
Zítra jdu po týdnu ven. Vyrazíme s Borkem na nákupy. Potřebuje boty a já si už konečně vyzvednu brýle. Hrozně se těším. Na brýle... na to, že půjdeme pěšky a že budeme s Borkem jen sami dva. Odpoledne vyrazíme všichni na  ohňostroj a rozsvícení Vánočního stromu.
David se přesunul na víkend ke kamarádovi. Tuším, že se tam potkáme.
........
Michal se začal trochu dívat po dárcích. On je na to lepší než já. Tedy aspoň  co se zimní výbavy týká. Borek letos touží přesedlat z lyží na snowboard.  David loni napraskl můj snowboard. Letos bude testovat Michalův. Jsem zvědavá, jak dlouho mu vydrží. Boty má samozřejmě už taky malé. V tomto ohledu se těším, až kluci budou mít stabilní velikosti:-)
Těším se na sníh. Ale už teď jsem spokojená. Něco krájím v kuchyni, koukám na lehce zasněžené šípky (nebo  co to je za keř), vedle hoří krb ...bezva bezva.



2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Moc povedené, brala bych ji hned, i když nemám roubenku.-) a z jakého materiálu to bude, smím-li se ptát? Jana

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, vypadá to krásně ....myslím, že se to moc povedlo ....doufám, že nám to pak ukážeš i v reálu .... Marki