pátek 15. listopadu 2013

Příspěvek úplně o ničem

Ráno jsem se propadala hambou. Marek prohlásil, že jestli se nezačnu učit( angličtinu), nepohneme se z místa.

To, že umím vzorce na příkon, výkon( Davidova fyzika), jaký je rozdíl mezi lodyhou a stvolem, či 10 měst v ČR se strojírenským průmyslem (Borek přírodověda a vlastivěda)....to se bohužel nepočítá.

Ale! Dodělaly jsme tento týden návrh dětského pokoje( už rentrujeme), předsíň skoro hotová a s konceptem multifunkční kuchyně jsem taky spokojená.
Kromě toho jsem propadla Pinterestu.
vsuvka: Postupně projíždím vaše složky a nestačím se divit, co všechno jste nashromáždily.

Odpoledne mi přišla sms - naší klientce se narodil Toník. Vzhledem k tomu, že pro ni navrhujeme úplně novou dispozici bytu, to bude asi hodně akční:-)

Michal mě dnes doslova vystrnadil z domu.
 Koupila jsem si v sekáči volný svetr.( pletený klasicky hráškově) a triko tuniku. Tahle móda má něco do sebe.  Úzké trubky, volný svetr a nebo tunika...jen baleríny jsem vyměnila už za kožené kotníkové boty. Oblečení, v kterém se můžu povalovat celý den a hned na to vyrazit do ulic.


( Pints od Markétky Baletkové:-))


Večer.  ,,Mami, co mám nakreslit?" ,, Zkus třeba kolo." Stejně jak mě udivuje svými školními výsledky po celodenní přípravě (test za 4 a za 5), tak žasnu, jak mu jde kreslení bez průpravy.




9 komentářů:

kator traktor řekl(a)...

Když jsem v náhledu viděla tu první fotku, hned jsem si říkala, jestli to není Markéta nebo něco od ní :-)... Katka

janavalachovicova řekl(a)...

jak o ničem? náhodou taky je strašně moc informací! Já to mám s Angličtinou stejně, sice už v ní třetím rokem denně pracuju, ale pořád jí mám prasečí. A v únoru dělám nějakou moc pěknou zkoušku ... Vítej na Pinterestu. Jsou i tací, co nemaj stovky pinů, ale pár desetitisíců :) Je to fuška řeknu vám ...

Lucie Konečná řekl(a)...

To je jako naše Stela. Vždycky mi na blogu všichni radí, že musí stačit, co se naučí ve škole a zásadně se s ní nemám učit ještě doma. To by propadla. I po velkém učení jsou její výsledky jako Borkovy. Kreslí dobře, pořád něco vyrábí a navrhuje. Chce být bytovou designérkou. Ještě, že v Praze otevřeli nově tento obor na soukromé umělecké škole. Bude to asi naše záchrana, jak mít maturitu.

Soňa Malinová řekl(a)...

Chvíli mi trvalo, než jsem se naučila radovat z jeho trojek.Já, děsný šprt se samýma jednička až do sedmičky a teď tohle....Určitě má cenu doma učivo přežvýkat.Jen si nedovedu představit, jak bych to dělala, kdybych byla normálně zaměstnaná.

Markéta řekl(a)...

Hned jsem ty obrázky poznala, Soňo... Úplně Tě v tom oblečení vidím :))!

Soňa Malinová řekl(a)...

Já tě vidím celou.Kdybys mela sluneční brýle , tak k nerozeznani.Máš postavu jako modelka.

Unknown řekl(a)...

Tak s Pinterestem to máme podobně, křečkuju :-) Nekonečná inspirace. Dáš sem odkaz na svůj? :-)

Reia Aria řekl(a)...

Soňo módní trend naprosto sdílím, pinterest je má další droga a Borek mi připomíná mě. Zatímco matika stála za prd, ve výtvarce jsem vedla na celé čáře. ještě, že existují výtvarné školy, kde nad ní přimhuřují oko, takže si starosti dělat nemusíš, kreslení mu jde fakt skvěle! ;-)
Měj se bájo, páá
PS: Angličtinu bych taky potřebovala osvěžit, zatím mě se v ní nechává chytřejší ségra koupat samotnou při každé příležitosti a obávám se, že s minimálním výsledkem :-)

Unknown řekl(a)...

abercrombie and fitch
reebok outlet
jaguars jersey
adidas nmd
nike blazer pas cher
eagles jerseys
miami dolphins jerseys
oklahoma city thunder
nike trainers
ecco shoes outlet