úterý 26. listopadu 2013

Něco tady chybí, že? Zakopali jsme válečné sekery a začínáme od znova.
.........................
Hned na začátek: Moc díky za všechny vzkazy . Vím, že máte i jiné věci na práci, než se zamýšlet nad cizím webem.

Co mi z toho všechno vyšlo. Přidat kontakt by asi bylo dobré. Důraz na přehlednost se v hodně komentářích objevil. Odkaz na FB u mě hraničí s komercí, ale kdyby byla nějaká krásná minimalistická ikonka, tak bych to skousla. Chápejte, mám vnitřní boj vůbec uvádět , že jsem pracovala v Bydlení ja hra a dát odkazy na televizi ( v nové verzi jsem média úplně zrušila), aby to nezavánělo marketingem. Nechala jsem jen malé ikony u realizací, které v TV byly. Text o nás taky přepisuju. Zní mi to jako z amerického filmu, i když všechno, co tam je, je pravda.
Z duše nesnáším slogany typu: Znáte z TV. Myslím, že vy taky:-)

add logo: To současné by chtělo nějak dotáhnout, ale logo mě trápí asi ze všeho nejméně. Klidně budu ještě nějakou dobu bez loga. Přišla jsem na to, že v mém případě logo znamená moje jméno. Je mi bližší logo méně popisné, zjednodušené. 

add odskoky: Ty mi u původních  taky vadí. To určitě změníme.

Abych nebyla jenom kritická....programátoři se snažli navrhnout úvodní stránku tak, aby byla dohledatelná. V tomto jednoznačně vede, pokud na ně klikne úplně nový uživatel.Osloví je rychleji.

Bohužel  v tomto směru jsem dost divná a radši oželím dohledatelnost, pár let ještě budu hodně na sobě makat a čekat, že mě lidé budou hledat podle jména. Protože tihle klienti jsou nejlepší. Vědí, kdo jsem, co dělám a jak to dělám. Souznění.

Líbil si mi postřeh Markéty, přidat vlastní skicy. Ty jo. To mám taky ráda. Jak jsem na to mohla zapomenout ! Určitě pár mých čmáranic najdu.
Další zajímavý postřeh je, že intuitivně by čtenářka očekávala( teď ani za nic nemůžu v tom množství vzkazů najít kdo), že každá fotka někam navádí. A vono nic :-))
Klidně by mohly vést k prototypům, interiérům a e-shopu.

Ještě jednou moc všem děkuji. Psát své názory není vždycky jednoduché. Tím spíš, když jsou v menšině. Vím, co mluvím/ píšu.

4 komentáře:

Jitka řekl(a)...

Hola Soni,
za tu televizi bych se rozhodně nestyděla a napsala to. My žijeme bez televize, ale Bydlení je hra se Soňou Malinovou jsem viděla všechny.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jéé, to se vůbec nestydím,ale stydím se to takhle ,,prodávat" :-))

Lucie řekl(a)...

Jsem na tom úplně stejně - televizi nemám, ale Bydlení je hra se Soňou Malinovou jsem viděla taky komplet :-) Odkazy na TV bych rozhodně neoznačovala souslovím "takhle se prodávat"! Co se na to dívat opačně - potencionální klient má větší šanci zjistit, kdo jsem, co dělám a jestli mu vůbec můj styl sedí, takže odpadnou ti, kterým se moje práce nelíbí? Nuž?

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj. Zkusím to do nové verze nějak zakomponovat , ale decentněji.Pravda je, že i na mě udělá dojem, když rozkliknu u designéra média a zjistím, že o něm psalo už nějméně dvacet časopisů.