pondělí 22. srpna 2011

Plakáty

 Už 3 měsíce mám nakoupené nové plakáty od KEEP CALM  + jednu novou utěrku, ale jaksi jsem to na e-shop nevložila. Těžko pak lidé můžou nakupovat:-)Ráno jsem se před bohoslužbami hecla a vložila. Já vím, nemělo by se v neděli pracovat...Jako správce e-shopu jsem byla,,uvnitř" naposledy tak před dvěmi měsíci. To, když mi vytvořili novou složku INERIÉRY, ale jak koukám , nic jsem tam vlastně  pořádně nevložila. Spojení designér, manager, marketing prostě nejde dohromady.

Slogan ,,Jestli chceš snídani do postele, ustel si v kuchyni" jsem zatím měla jen na utěrce, ale je to tak prdle cynické, že jsem neodolala.




Utěrka ,,Jez, pij a buď veselý " se lehko řekne, ale někdy huř se  žije. Hlavně  poslední doporučení. Nicméně, utěrka je dobrý dárek k narozeninám.Už není třeba  kupovat přání. O přáních byl trochu i film, na který jsme s kamarádkami dnes večer koukaly. 500 days of Sammer .Hlavní hrdina vymýšlel slogany na přání. Nic zásadního se tam nedělo. IKEA jasný sponzor.Dobrá oddechovka k háčkování(že Silvi?:-)).
Zítra film ,, Lola běží o život".Viděla jsem ho asi dvakrát před 10 lety a pak jsem na něj zapomněla.Vřele doporučuji.




9 komentářů:

hanele řekl(a)...

byli teď u nás jedni těhotní a holčička v břiše má být Lola, takže jsem na ten film myslela celý víkend ;)

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Kdyby jste Soni potřebovala pomoc, nabízím se :-)

Svatava řekl(a)...

Utěrky jsou výborné. LOTR má našito několik přírodních a hledám vhodný motiv pro sítotisk, zvítězí asi humorná vintage. Lola běžela předevčírem, dcerka koukala, její oblíbený film. Soni, pěkný filmový zážitek ;-)

Rounie řekl(a)...

ten plakát se snídaní, je naprosto bezkonkurenční :))

Soňa řekl(a)...

Veri,klidně se stav.Můžeme udělat fimový klub pro přátele.

Soňa řekl(a)...

pro Svatava: těším se na tvoje utěrky

Soňa řekl(a)...

pro Sandru: našla jsme od tebe ještě dva vzkazy ve vnitřním ovládání blogu,ale nenobjevily se v komnetářích.a já je nevymazala.to je mi záhada.s tím roztažením blogu to zkusím.moc díky za tip.

monča řekl(a)...

Pod poslední větu v prvním odstavci se podepisuju!
Plakát super :o) Já občas snídani do postele V. dělám, ale naopak to funguje jen s čajem, když mě skolí nějaký bacil a to si to příliš nevychutnávám, ale o to víc jsem vděčná, že nemusím vylézat.
Nedávno mi dvakrát po sobě udělaly snídani do postele naše cácorky, jednou jsem měla kuličky s mlíčkem :o) a podruhé mi dokonce namazaly rohlík s nugetou :o) Sláďata.
Na pouštění filmu bych se ráda přidala, škoda že jste tak daleko ať už jsem doma nebo na chatě, pořád dálka daleká :o/

Soňa řekl(a)...

jej,to je milé.snídaně do postele je báječná věc. bez chřipky:-)
k výzvě rozesílat sms jsem měla ještě přidat výzvu pro tento týden,,Jednu snídani do postele pro partnera"
add film:musíme udělat někdy nějaký sejšn v Praze.workshop nebo prostě něco,kde se všichni uvidíme.