středa 3. srpna 2011

OSTRAVA

Řekne se Ostrava/naskočí Stodolní.Tu jsme minuly, omrkly co nového v Literární kavárně , navštívily dvě galerie, zaparkovaly s K.do kavárny Daniel. http://www.bardunbar.com/.
  V   galerii jsem si něco koupila, ale nemůžu říct co, protože by se muž asi zlobil. ,,Miláčku, jestli to čteš, tak se neděs, na dovolenou nám ještě zbyde."

Původně to byly dva byty .Ty probourali.  Z jedné části je kavárna ,z druhé části čajovna.Každý pokoj je zařízen gaučíky, retro doplňky ,porcelánovými soškami. A to nápojové  menu Vážení! K. si objednala capuchino a přinesli jí hrnek plný vanové pěny.Obrovský kopec, po kterém cukr sklouzl až na ubrus.Z repráků nás oblažovala Morcheba , úsměvem obsluha.Velmi domácí prostředí a koutky, kde se můžete zašít a mluvit , líbat, poslouchat, číst...YOU WELCOM TO OSTRAVA!!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, mám obrovskou radost, když vidím Vaše fotky z tohoto příspěvku. Nejsem z Ostravy, ale jezdila jsem tam 3 roky za sestrou, když studovala, a kavárnu u Daniela miluju. Laškuju s myšlenkou udělat si celodenní výlet z Brna a zajít si na koktejl nebo kávu v Ostravě:)Přeji hezké dny.Helena

Anonymní řekl(a)...

Kde jsou ty časy Černého pavouka...