úterý 16. srpna 2011

Jeřábi letí do New Yorku

http://www.origamispirit.com/2011/08/11/fold-origami-cranes-as-a-tribute-to-victims-of-911/
Neměla jsem v plánu poslat složené jeřáby do New Yorku na 10 .výročí události 11.září, i když se mi nápad líbil, ale pak mě napadlo, že bych jeřáby mohla složit z katalogu DESIGBLOKU z minulého roku .Na každé straně 6 designérů + česko/anglický text a co je úplně nejlepší, rozměr stránky je přesně 6 palců.Ideální na skládání.Dilema, koho do New Yorku pošlu.Katalog má dost stran.Posílám mé oblíbené designéry ve složeném stavu. Beztak  nikdy nebyli v NYC jako já, jen pouze četli, jaké je to tam báječné. Budeme u toho a možná.....možná si jeřába někdo doma rozloží a přečte. Na pár jeřábech je i mapa Prahy a Národní divadlo. Třeba pak přiletí zase oni k nám...


(Národní divadlo- hnutí DUHA)


(Staré Město.MalinaDesign,Sofistick)
(ateliér LLEV)

8 komentářů:

Hana Carlton řekl(a)...

Fajn napad :)
h.

Soňa řekl(a)...

Už je umím skládat po slepu:-)

Rounie řekl(a)...

Jéé, taky jsem měla jeřábí období. Furt jsem to skládala. A když jsem byla někde v kafárně, tak mu na křídlo napsala "děkujeme" a nechala ho na židli. O tom NY jsem ještě neslyšela, ale zní to dobře. A líbí se mi tvůj nápad, složit to z designblokovýho katalogu (čímž jsem se na letošní DB už začala těšit :-)) Obzvlášť se mi líbí ten s tou mapou prahy, a tak prostě. Supr.

Soňa řekl(a)...

Rounie.Koukám,koho máš ve sledovaných blozích Bžu- Bža,Tyranie...a mám pocit,že mi je už 150 let:-)Na DB se potkáme!!!Letos jen jako divák,protože mě čekají další tři vetší akce a nechci se zrušit jako minulý rok.

hanele řekl(a)...

hezký!

Anonymní řekl(a)...

Miluju jeřáby :) Krásné a jak se říká, když složíš tisíc jeřábů, splní se ti přání :)

Majestick řekl(a)...

To je krásný :)*

QQQQQQQQQ řekl(a)...

nike lebron soldier 10
yeezy boost 350
nike sneakers for men
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike outlet store online shopping
adidas nmd
off white clothing
ray ban sunglasses
nike air force 1
nba jerseys