neděle 7. srpna 2011

Komody s posuvnými dvířky


Čím dál více se vracím ke skříňkám s posuvnými dvířky.Klasické drážky, co nejméně kování, krásná truhlářská práce. Dokonce i firma,která pro mě vyrábí vestavěné skříně už změnila kvůli mě některé technologie,aby ty obludné hliníkové pojezdy nebyly vidět.nakoukně te k Markovi. Poctivé řemeslo, samý masiv. Hezké pracovní stoly, postele a vůbec...musí to být radost pro něho pracovat.

Skoro každý den u nás někdo je na návštěvě, nebo obědvá a nebo spí. Včera jsem až po notné chvíli zjistila, že je u nás kamarád.Výhoda velkého domu .Všichni, kdo přijdou neohlášeně mají čínu:-)) Dnes nám přibyl Mikeš. Nejradši bych ho vzala   na dovolenou.Je zlatíčko a kluci si to daleko více užívají. Zítra si složíme nějaké letadélko.

Dovětek:Ve chvíli, co píšu blog, mi zároveň Jana posílá vizualizace, Alice nákresy, já odepisuju .Myslím,že ani jedné nepřijde,že pracujeme.Čteme si myšlenky. U posledního náhledu jsem chtěla zvětšit obrazy, ale pak jsem si řekla, že nebudu hnidopych a že je to tak dobrý.V zápětí další mejl s textem, že ještě zvětšila obrazy.good team.