středa 10. srpna 2011

Černá ruka na mém blogu

Černá ruka zasáhla i na mém blogu a nic není na svém místě jak bylo.Našla jsem novou aplikaci hledání google, která je hlavně pro mě, protože když něco navrhuju, matně si vzpomínám, že jsem psala o nějakém hezkém stolu, ale nevím kdy.Pak musím hodinu rolovat blogem...a teď jen zadám slovo a vyjedou mi všechny články na to téma.Určitě to ocení i designéři, kteří chodí taky na můj blog a něco hledají.Pomalu ale jistě se z toho stává taková minidatabanka.Z ANO jsem nechala jen Hanele a   Andy. Jsou to blogy,co čtu už roky. Vlastně Hanele mě navedla psát blog, který  psala už nejmíň rok přede mnou. Talent na psaní, přítel. Andy je křehká blondýnka s velkým výtvarným talentem , záchranářka starých medvedů , průhledná, čistá. Zbývající oblíbené jsou v odkazech. Docela razí i odkaz na Bydlení je hra. Dlouho mi to bylo trapné, ale na druhou stranu je velká součást mého života. No.Možná to zas smažu.Uvidím. Moc ráda bych udělala blogu nový design , ne takový, který nabízí blogspot. Předsevzetí do konce roku.
Decor8 patří k blogům ,které čtu taky léta. http://decor8blog.com/  - můj vzor . Každý rok se stránky  mírně mění.
Chtěla jsem Vám říct, že pokud děláte něco hezkého nebo píšete zajímavý blog, napište mi na mejl info@malinadesign.com
 Nestyďte se. Možná se mi to nebude zdát na zveřejnění , ale možná jo. Něco Vám řeknu. Před skoro dvěmi lety jsem  nabalila malý balíček s průvodním dopisem a poslala do Marianne Bydlení.Něco v tom stylu...dobrý den, líbí se mi Váš časopis a jestli se i Vám líbí  to,co malinadesign prodává,tak budu přešťastná,když to použijete v některých svých realizacích...Ani jsme nevědala, kam to vlastně poslat .Bylo to dost naivní. Nikdo se dlouho neozval.Vlastně se neozvali vůbec.A pak ...jednou...se můj průvodní dopis objevil v ohlasech čtenářů... a lampa v jedné z koupelen.Byla to moje první a poslední akce, kdy jsem někomu dala o sobě vědět, ale jsem moc, moc ráda.

(Když černá ruka řádila v pokojíčku, narazila ve složkách na studii ruky , kterou jsem dělala na základce.Myslím, že to byla příprava na talentovky, nebo tak něco.Trošku delší články prstů, než by měly být:-)

13 komentářů:

Soňa řekl(a)...

Kdo ví,jak by to dopadlo, kdybych ruce kreslila teď:-))

Andrea Tachezy řekl(a)...

:-) děkuji, se rdím...

Anonymní řekl(a)...

slibila si obraz ;-)

Lucie řekl(a)...

Soňo, kdybys měla pocit, že to nikdo nečte, a kvůli tomu musíš vyházet kde co - omyl, čte! Sice jsme se face2face ještě neviděli, ale to mi nebrání v tom nenechat si ujít novinky na tvém blogu... Takže věřím, že černá ruka řádila jenom proto, aby vzniklo "místo" pro další skvělé příspěvky!!!

Lucie řekl(a)...

... grrr... *NEVIDĚLY .... nějak mi tu chybí gmailovské "Vzít zpět" :-)

Haňula řekl(a)...

Čtu vás už pár dnů, nejdřív jsem četla půlka nazpět, pak jsem zase začala od úplného začátku blogu než jsem potkala tu druhou přečtenou půlku. A bylo mi líto, že toho není víc.
Zařizuju zrekonstruovaný dům, takže nejdřív jsem studovala stavební postupy a materiály, teď je na řadě design, pak bude zahrada. Vždy se do něčeho s vervou vrhnu a pak zas jedu dál. Ale co mne hned napadlo, že by jste mohla vzít pod ochranná křídla jedny světla. Moc se mi líbí, koupila jsem si hned 3 a ještě je upravovala (kvůli nízkému stropu šli přímo ke stropu). Našla jsem je na fleru, vyrábí je student architektury a vůbec se neznáme, takže lobuju fakt naslepo. A když jste dnes napsala dejte vědět,tak jsem se rozhoupala a dávám odkaz: http://www.fler.cz/zbozi/jezecek-original-741823

Jitka řekl(a)...

Dobrý den Soňo, nevím, jestli je můj blog zajímavý a také ho nepíši každý den, ale je to kronika mých patchworkových výtvorů a blogy, které sleduji je neuvěřitelně barevná všehochuť a inspirace - především patchworku. Na Váš blog nakouknu, něco se mi líbí, zařizujeme nové dva pokoje a tak mám alespoň kousek inspirace bytového designu. Děkuji
http://patchworkjitka.blogspot.com/

Soňa řekl(a)...

Lucie:no,vlastně jsme skoro nic neubrala,jen přeházela pořadí na boku,ale více místa bych potřebovala.nebo spíš nějakého šikovného programátora,co mi blog roztáhne do šířky..uvidíme
Rokokverko:fakt? jaký?
Haňula:budu se nažit více psát o designu a odkazovat na blogy,které mají hodně inspirace pro zařizování
Jitka: našla jsem na Vašem blogu moc hezkou bílou deku.jsme hrozně netrpělivá,takže smekám

disonance řekl(a)...

Za odkaz na Bydlení je hra bych se určitě nestyděla. Vaše realizace tak jsou prostě skvělé! Těmi se máte jednoznačně chlubit!

Jana řekl(a)...

Já naprosto souhlasím s disonance. A stydím se hrozně, ale ta historka s dopisem do Marianne bydlení mě povzbudila, tak tady je můj blog: http://idesignercz.blogspot.com/

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

moje stránky: http://sandra-living.blogspot.com/

stránky mého muže: http://kasperlidesign.blogspot.com/

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Soni blog si můžete roztáhnout do šířky sama jak je libo, je to v nastevení :-)
Kdyby jste to nemohla najít, klidně se ozvěte, ráda pomůžu :-)