středa 15. června 2011

Happy

....se jmenuje jedna ze sérií koupelen.od DURAVIT. A to se nedivím.Taky bych byla happy, kdybych měla takovou koupelnu .Bílá, hnědá,šedá...forever in.
To mi připomíná, že od rána si chci umýt hlavu, ale nestíhám , na tož že bych jen tak lelkovala u okna.
S Alicí jsme se shodly,že trpíme vzácnou chorobou - prokrastinací. Projevuje se to odkládáním diplomové práce, hromaděním nezaložených dokladů , koncentrace na věci příjemné  , ale ne vždy produktivní. (například  kvízové otázky)





Od pátku mám vyměněný vozový park. Poslední měsíce bylo celkem dobrodružství vyjet s mojí starou károu na silnici . Za měsíc mi končí technická a novou by neprošla. Eufórie se zatím nedostavila, ale to nemění nic na faktu, že  se v autě jezdí skvěle.Báječné je, že mi stírají stěrače , jede rádio, mám šedé potahy , vysoko křeslo a ještě mi ladí k botám.Co více si přát!

Zítřejší cestu do Prahy jsem prohodila s pracovní cestou do Ostravy. V Praze mě odboráři nechtějí. Za to mí klienti jo, tak budu muset v pátek nebo v sobotu ,či neděli, .... pondělí ? Pružná pracovní doba. 

5 komentářů:

Svatava řekl(a)...

Nakoupeno ;-) Happy D. byla i naše volba http://www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/series/happy_d.com-en.html/p-92785 a přeju hodně ujetých kilometrů ;-)

Soňa řekl(a)...

Vždyť to říkám,že žádné konzultace nepotřebuješ. Zařizování zvládáš skvěle.Těším se na hotové dílo.

Renata Caryfukova řekl(a)...

Jé, já jsem si normálně chvilku myslela, že v té koupelně stojíte vy! Auto se krásně hodí jak ke střevíčkům tak určitě i k prima jízdě. A přidávám se do klubu! Hezký den Renata

Soňa řekl(a)...

Ano.To jsem skutečně já. Mám výšku 180,krásné stíhlé opálené nohy.Vlastníme i to jezero.:-)))

Ale díky.To potěší.

Lenka řekl(a)...

No já myslím, že prokrastinace není vůbec vzáncá nemoc. Trpí ní všichni, které znám vrátaně mě :).