středa 26. ledna 2011

Rekonstrukce

http://www.inrichting-huis.com/over-ons
Nerozumím  ani zbla, jen chápu, že někdo z ruiny udělal krásný byt.

Psala jsem, že leden je svižný a ještě bych měla dopsat, že tento týden je doslava fičák.Aby mi z toho nešrublo, jako minulý rok, zítra ke mě nastupuje Alice(technické výkresy).  Pak mám ještě  Janičku ( 3D vizualizace), která pro mě pracuje z domu.A na mě zbyde, doufám, jen to navrhování.Ukrutně se těším ,až dodělám pracovnu na půdě a všechny se tam nasáčkujeme.Kafe, vdolky, wifi.....yes !

6 komentářů:

Mirjanka řekl(a)...

kovářova kobyla??? ...takovou pracovnu s vdolkama a dvěma šikovnýma spřízněnýma dušema pohledat...ve dvou (třech) se to lépe táhne..neboli kde jsou aspoň dva v mém jménu...:) čest práci

Unknown řekl(a)...

byt je to opravdu nádherný (at' žije gůgl překladač http://translate.google.co.uk/translate?hl=en&sl=nl&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.inrichting-huis.com%2Fover-ons%2F) a už se těším na vaší půdu :)

Markéta řekl(a)...

Soni, pracovnu Ti moc přeju a tiše závidím...jsi takový můj "obraz" :). Někdy v daleké budoucnosti se vidím podobně jako Ty: vlastní pracovna, tým lidí a tvůrčí práce, která mě šíleně baví... ...uvidíme, jaké jsou se mnou plány :)). Zatím běhám kolem dětí. Hezký den M.

Katka Grigarová řekl(a)...

nádherný bytík

monča řekl(a)...

Teda! Zrovna dneska sem na tuhle kuchyňku natrefila, jen jsem neviděla ten původní stav, to teda byla odvaha! Ale tím větší zaručený úspěch, dá se tu postupovat stejným stylem jako to dělám u nás doma: horší to být nemůže :o))
Technický podpůrný tým velmi velmi závidím, také mám tendenci se alespoň trošku sdružovat a zneužívám k tomu jednoho úžasného truhláře - já vymyslím, popíšu, načtrnu, ukážu, spolu doladíme detaily a technické svízelnosti (neříká mi: paninko, to nejde, co si to vy dizajneři vymejšlíte...a snaží se mi vyhovět co to jde, vážně poklad) a on to pak nakreslí, hurá, alespoň u nábytku nemusím já. Jinak kreslím v programu, který je fajn, ale vizualizace z něj nevycházejí příliš zdařilé, tak se rozhlížím po něčem jiném v přijatelné cenové relaci. Nemáte Vy nebo Váš tým nějakou radu? Díky moc.
Monča (konečně jsem zvítězila nad roboty, zřídila si účet u googlu a zaregistrovala se na Bloggeru...malé vítězství a výstup z anonymity :o))
Monča

Svatava řekl(a)...

Tak ta rekonstrukce je hodně aktuální, díky za inspiraci ;-)