čtvrtek 13. ledna 2011

Od verze A do verze F


Rozhodovaly jsme se mezi dispozicí A,B,C  a nakonec ještě vznikla varianta D,E,F. Cesta k tomu nejlepšímu řešení nás v životě někdy stojí hodně úsilí. Pro závažná rozhodnutí si nechte hodně času na rozmyšlenou.A taky platí  - víc hlav, víc rozumu.
Před rokem se mi jedni klienti chtěli v půlce realizace rozvést.Měla jsem tu drzost jim napsat dopis.O manželství, o zápasech, o prohrách, o radosti z překonání krize a o tom,že by měli ještě nejdřív vyzkoušet variantu B,C,D,E, F než se rozhodnou k tak závažnému kroku.Nedělám si iluze, že zrovna můj dopis něco zmohl, ale už rok  bydlí šťastně v novém bytě.

A my  jsme měli s mužem předevčírem výročí - 14 let ! Tak tomu říkám vážná známost:-)
                    
                       

14 komentářů:

Andrea Tachezy řekl(a)...

Gratuluju k vážné známosti! :-)
A jééé, žasnu nad novým kabátkem blogu. Jak jsi tam dostala ty velké fotky? Já na to ještě nepřišla. Poraď prosím...

Soňa řekl(a)...

Přepošlu ti mejl od Jany,,Jak se bydlí".

Soňa řekl(a)...

Jo a když si najedeš na Nastavení, tak potvrď ,,aktualizovaný editor".(úplně dole)V tom starém editoru to nenabízelo nové funkce.

Ene řekl(a)...

Promena byla skvostna! :) Kuchyn fantasticky osobita.. proste sama pozitiva a socialni jistoty x-) Porad ale nechapu, jak jste se vlezla do rozpoctu s tolika designovymi vychytavkami, nikde nevidim, kde by se setrilo - kvalitni podlaha, okno, kuchyn, obklady, sanita, obr skrin?... Vy jste zase kouzlila! :) Kdyz si vezmu vice nez dvojnasobne rozpocty konkurencnich poradu a jejich ubohych vysledku.. ne, nechapu! :))

Soňa řekl(a)...

Ten rozpočet byl dost matoucí.Nebyly tam zahrnuté stavební práce,které vyšly skoro na stejnou cenu.Takže musím hájit jiné designéry.

Ene řekl(a)...

Porad jsem tady ale mela pocit, ze je to promena, kde "designove prvky" zutulnuji. U jinych mam pocit, ze designove prvky pouze navysuji rozpocet :-N

Soňa řekl(a)...

Mě příjemně překvapila cena lampy :3000,- (na to,že je to tak známá lampa).Obrazy udělají hodně muziky za málo peněz.Tedy pokud si je člověk zmastí sám.Dřevěná písmenka stály jen 150 kč.

Ola řekl(a)...

Proměna byla dokonalá. Líbí se mi přístup "aby to paní vydrželo 30 let". Když nám chtěl architekt dávat do velké obýváko-kuchyně zářivě žlutou podlahu, musela jsem se smát. Oni navrhují moderní věci tak, aby vydržely tak 2 roky. Váš styl je naprosto luxusní, až našetřím na novou kuchyni a koupelnu, tak chci, abyste ji dělala Vy :) Jinak až budete potřebovat motýlky, tak mám na to mašinku: http://www.fler.cz/blog/masinka-silhouette Nechám se inspirovat a něco podobného taky vytvořím :)

Soňa řekl(a)...

Téééda.Takovou mašinku vidím poprvé v životě.

Anonymní řekl(a)...

Ten přístroj je super. Já jsem si ty motýlky dělala ozdobnou děrovačkou. Vůbec mě nenapadlo si je vystřihnout. Mohla jsem ušetřit.
Dělala jsem obrázky motýlků i v různých obrazcích podle té australské vytvarnice. Nevzpomenu si na jméno.
Proměna se mi moc líbila a obraz ještě více, jen by mě zajímalo, jak se čistí to světlo.

Mirjanka řekl(a)...

Já myslím, že je z plastu...takže asi v té nové krásné sprše :)
Soňo, proměna byla opět bezkonkurenční...škoda, že nejste blíž, abyste se stavila na kafe a poradila, jak s pergolou a jaký obraz nad postel v naší suterénové ložnici :)))

Soňa řekl(a)...

Přesně tak . Hodit do vany, postríkat jarem a osprchovat.

Anonymní řekl(a)...

Dekuji odpoved na cisteni svetla. Cim vice se na ty fotky divam, tim vice se mi to libi, a ze se mi to libilo hned. Nejradeji bych hned neco doma predelala. :-)
Jeste bych Vas, Soňo, chtěla pochvalit a poděkovat, že lidem odpovídáte i v diskuzi na Bydlení je hra. Právě ty obklady mě taky zajímaly. :-)
Iveta

Anka řekl(a)...

Koukali jsme na tu přestavbu s mamkou a moc se nám líbila :-)