úterý 25. ledna 2011

Hrušky jako od Kiely

Jako česká Orla Kiely vypadá potisk na látce, kterou si doma chramlím už 4 roky. Látka je hodně pevná, skoro jako na závěsy.Dokonce se mi více líbí než hrušky od Kiely. Tak nevím. Buď z toho našiju polštáře do e-shopu a nebo ji užiju v nějakém interiéru. S některými věcmi se těžko loučím.Látky, to jsou poklady.

9 komentářů:

Bohdana řekl(a)...

No jasně,taky se o jeden hlásím.
Zdravím,B.

Ivana řekl(a)...

Soni, viem o čom hovoríš, často sa pristihnem, že v obchodoch s dámskym oblečením obidvujem látku z ktorej je čo-to ušité a aký pekný quilt /vankúš.../by z toho bol :}.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Soni, prosím tě, copak jsi použila za látku a kde se dá sehnat. Děkuji Marky

Anonymní řekl(a)...

Tuhle látku mám taky už dlouho schovanou mezi poklady, teď to vypadá na zástěru, ale není to jisté:). Škoda, že její výrobce nepřežil "krizi"... (nakupovala jsem v druhojakostní prodejně za krásné ceny - 50 Kč/m). Zdraví Pavla

Soňa řekl(a)...

Pro Marky: Já jsem ji koupila kdysi ve Znojmě ,ale jak píše Pavla,výrobce byl Slezan.50 kč -to je krása.Já už ji koupila za draho.Ale nelituji.

Ene řekl(a)...

Mne by se z ni libila roleta do kuchyne :)

Anonymní řekl(a)...

Aááá většinou se nadechnu a chystám se k nějakému komentáři,naštěstí pro všechny k tomu nedojde:))),ale teď jsem nadšená,ani ne tak z hrušek,jako z poznání,že nesyslím jen já:)))A jak říká s oblibou děda,tak to máme ve věcách..........nedá se nic dělat ,mám prostě citovej vztah nejen k lidem:))

Soňa řekl(a)...

:-)))

magnolie řekl(a)...

Hrušky jsem viděla tady,snad jsou to ony a když ne -taky jsou parádní

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41437267&tab=1