pondělí 10. ledna 2011

Dřevo v koupelně

Říká se jim Tchibomaniaci. Nenechají si ujít jediný týden, aby zjistili , jaké nové vychytávky Tchibo pro ně přichystalo. Sice mezi ně nepatřím,ale doma už od nich máme:
- magnetickou misku na šroubky .Kdo už někdy něco rozmontovával, a pak si rozkopl misku se šroubky po celé místnosti ví, jak je to báječné mít misku magnetickou.
- termo mikina
- věšáky , do kterých se dá vložit fotka

a teď přibyde dřevěná rohož z akátového dřeva.
Vana obložená dřevem se mi taky moc líbí, ale nesmí se v tom koupat děti. Mé děti během koupání vždy jednu třetinu vody přelijí na podlahu, do prádelního koše se špinavým prádlem, a do pracího prášku.
Ještě mají v nabídce na příští týden stojan na knihu a víno do vany. Akátové dřevěné košíky.Dřevěnou šperkovnici a jiné záludnosti, o kterých jste přesvědčeni, že by se Vám hodily.

10 komentářů:

mrozkulka řekl(a)...

U pasáže s koupáním dětí jsem se hlasitě rozesmála - u nás totiž navlas to samé :-)

Soňa řekl(a)...

U nás to má ještě vždycky dohru, že fakt hodně zuřím a vyhrožuju, že už NIKDY se nebudou koupat.Pouze sprchovat.Pak zas za nějaký čas vyměknu a je to nanovo.Ale tentokrát se milánci přepočítali a museli dělat generální úklid . Myslím,že je ty blbiny na delší dobu přejdou.Tedy , doufám.

hanele řekl(a)...

ta horní koupelna je přesně podle mého gusta, tak teď ještě dům a velkou zahradu, ať se nekoupu před celou vesnicí :)
ad tchibo - chlap dostal mikinu a já ruční šlehač mléka, co opravdu funguje - dělám kapučína :)

Katka řekl(a)...

my mame doma vanu obalenu drevom vlastne aj znacnu cast kupelne aje fakt ze ako deti sme tomu davali riadne zabrat, ale stale zije! :) aj ked teraz uz zacinaju zit aj nejake mikroorganizmy v tom dreve... :/

Anonymní řekl(a)...

ve mě je něco dětinského, celá koupelna vždy slitá i u sprchování :)
cimi

Anonymní řekl(a)...

Jsem Tchibomaniak!!! Středa je můj den :o) Mají super vychytávky, přístrojům od nich moc nedůvěřuju, z okolí s nimi nebyly dobré zkušenosti, ale různá vykrajovátka, oblečení pro děti, mikyny, trička...mají úplně úžasnou voňavou a nemastnou modelínu v kelímcích, tu jsme kupovali 2x po sobě. Taky super je sušák na svetry, nejdřív byl jen na vanu, pak udělali dvoupatrový závěsný, mám oba. Taky mám krásnou nádobku na jar s kalíškem na štětku z bílé keramiky, akorát, že ten jar horem trochu vytéká :o( nevím co s tím a nenašla jsem nic tak hezkého, tak to prostě otírám. Zrovna teď tu sedím v jejich pruhovaném červenobílém triku a 3/4 šedých kaťatech, co více dodávat...Takové to domácí oblečení je moc příjemné a nemění se po vyprání v hadr, jo a tílka mají taky moc příjemná, dlouhá, mám ráda žebrované věci. Jako doplněk k vánočním dárečkům jsme s holkama tiskly různé nápisy na perníčky - spolužačkám na panáčka jejich jméno, do sboru kytičky s příním "pokoje, radosti..." Jsem Tchibomaniak, přiznávám, ale léčím se...trochu...občas...před vánocema to nešlo...ale teď jsem si ještě nic nekoupila (protože ta akátová rohožka by se nám do koupelny nevešla a pro ty dřevěný krabičky a košíčky sem se ještě nedostala)...ale ta petrolejová šála vypadá moc dobře a jestli to bude stejný materiál z jakého od nich mám šedou, tak bude super :o)
závislák Monča

Anonymní řekl(a)...

My máme taky docela dost výrobků od Tchiba(nejvíc u nás návštěvy doceňují lžičkoslámku:).Věci z Tchiba mám ráda, jsou neokoukané a podle mě i docela kvalitní.Kopupání u nás je na vlas stejné, zuření po jejich koupání jsem už vzdala,děti si koupelnu po sobě musí vždycky uklidit!Z rohože u nás v koupelně bych měla ale stejně obavy! Tak snad u vás v koupelně najde své místo, pa Gabka M.

Soňa řekl(a)...

Moni, výčet věcí z Tchiba je skvělý:-)))Není nad doporučení.Ty věšáky naprádlo mě zaujaly.Budu vyhlížet,až je zase dají do oběhu.
Gabi: Lžičkoslámka je přesně ta věc, co na Tchibu obdivuju.Vychytávky.

Anonymní řekl(a)...

Tak po delší době koukám k tobě na web a vidím, že jsem si doplňky do koupelny vybrala dobře, že mi je nepohaníš :-)

Aya

Soňa řekl(a)...

Ayo: U tebe nemám strach,že by sis byt zařídila špatně.Těším se na návštěvu.