neděle 30. května 2010

Páteční Bydlení


V pátek bude díl v Bydlení je hra, kde jsem si to náramně užila. Dostala jsem velké pole působnosti a všechno, co většina jen tak nerozdýchá , jsem si u Alice mohla dovolit.

Vždycky , když se dívám na Bydlení , hrozně mi buší srdce.Pak většinou v půlce odejdu, protože se nemůžu dívat na to , jak jsem trapná.

Tentokrát jsem rozhodnutá vydržet.
Doufám, že vydržíte i vy.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nejste vubec trapna;-). Naopak me vzdycky potesi, kdyz se vysila dil, ktery je ve vasi "rezii". Mate styl, cit a paradni napady.
Zdravi
Michaela M.
Hong Kong

Anonymní řekl(a)...

A kdy bude další TASEMNIK?

Jana řekl(a)...

Skvěle, už se moc těším:-)

Ene řekl(a)...

Ochutnavka zni bajecne, to je sedatko z bubnu od pracky?? :))
Dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninam X-)

Soňa řekl(a)...

Tasemník byl minulý týden přísedící u maturit,tak toho měl hodně.Taky se už těším ,co mi napíše.Hlavně jsem napjatá, co se stane ve Švýcarsku.

Pro Ene:Je to multifunkční nábytek.U Alice je to odkládací stolek k sedačce,ale momentálně vyrábím i sedátka potáhnutá koženkou.

Anonymní řekl(a)...

Paní Soňa a trapná? Náramně roztomilá a její proměny ze všech nej, parádní. Též se těším.
Světlana, Brno

Soňa řekl(a)...

Hlavně jsem hodnotila můj proslov.Při zapnutí kamery mám vždycky temno před očima a nejsem schopná seskládat větu.Zapomenu skloňovat.No schválně si všímejte:-)))

Anonymní řekl(a)...

Soni, jsi zbytečně skromná!!!Bydlení, které máš ve své režii, je téměř vždy skvělé!Jak už tady někdo napsal, jsi nápaditá, vynalézavá a má to styl! Nemáš se za co stydět! G.M.

Jana řekl(a)...

óoo, ten byt vypadá velice dobře! Fakt nejsi trapná, klídek. Na to skloňování si teda příště dám pozor.:-) I když já Bydlení je hra poslední dobou vůbec nestíhám, ale viděla jsem Tě tuhle v nějakém dokumentu o dnešních dětech a matkách a mám pocit, že jsi tam mluvila moc hezky. :-)

Soňa řekl(a)...

Pro Janu: Tak to vypadá, že se potřebuju vyjádřit v televizi ke všemu:-)))Příště bych mohla být v nějaké politické debatě.To by bylo veselo.

Bohdana řekl(a)...

Nejste trapná,"Vaše"díly mám nejraději,máte styl,který se mi líbí.
Hezký večer,B.

Anonymní řekl(a)...

Dobry den Soni,moc se nam libi Vase interiery.Prozradite nam jaky odstin je ta zluta barva na stene?moc po takovem odstinu touzime v nasem bytecku,dekujeme Misa a Tom

Trojanová řekl(a)...

Dobrý den, přidávám se k fanouškům vašich interiérů, dívám se na ty pořady až teď zpětně, protože potřebujeme zařídit náš byt a už nás ta nuda a šeď co v bytě momentálně je hodně štve a unavuje. Pokud byste měla zájem o proměnu našeho bytu, byla bych moc šťastná, kdybychom se mohly domluvit. Bude čekat na odpověď, děkuji.