neděle 29. listopadu 2009

Nové závěsy a garnyže

Ještě ve dveřích, než muž odjel na služební cestu, mi vložil vrták do příklepovky. Protože tohle máme my ženy společné.Věci potřebujeme teď a hned. Muži si stěžují, protože je do těchto plánů zahrnujeme.Ale ruku na srdce. Kdyby ženy neplánovaly, neudělalo by se nikdy nic. Nebo už se Vám někdy stalo,že by manžel ráno vstal a řekl.Dnes přivrtám poličku a pak zrcadlo. Sám od sebe?
Dva roky jsme měli mezi okny natažená ocelová lanka. S postupným prověsem a občas vyháknutou žabkou okna budila dojmem,že zde bydlí sociální případy.Jak jinak než v PL jsem zakoupila garnyže srebrne. Název odpovídá i ceně. Jsou zřejmě postříbřené, jinak si nedovedu odůvodnit částku na pokladním bločku. Ale ta krása! Dlouho jsem sháněla konzole krátké,netrčící do prostoru.
Při vrtání jsem postupovala stejně, jak jsem to viděla u mého muže. Vynechala jsem jen dvouhodinové vyměřování. By oko jsem si udělala značku:tady a třeba tady. Ještě přilepit obálku, aby největší čurbes padal do ní a vrtám. A v tomto bodu bych se chtěla omluvit, za všechny komentáře tipu. Proč vrtáš vždycky větší díru ,než je hmoždinka ? Skryté nástrahy jako je nosník nad oknem či stavební pěna, které bylo na určitých místech více než je zdrávo, mi znemožily ukotvit hmoždinku na body- tady a třeba tam. Díry byly tak malé, že nebylo možné hmoždinku do ní narvat. Zaklepala jsem je paličkou na maso,ale pak se zas do toho nevlezl šroub.

Vrtání vyžaduje správné psychické rozpoložení a dostatek energie. Proto muži tuto činnost odkládají.Komu by se chtělo do činnosti s nejistým výsledkem? A to doma nemáme panel! Až příště manžel bude vrtat, budu chodit po špičkách a budu šveholit, jak je báječný a úžasný. Jak mu to pěkně jde a že ta díra je tak akorát.


6 komentářů:

Jana řekl(a)...

Cha! Nemám manžela ani vrtačku a skorochoť vrtat odmítá. Najímám tudíž manžela hodinového, neremcavého, trpělivého. Jinak ty garnyže srebrne sou suprove. A závěsy taky.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Soňo, na Tvůj blog velmi ráda chodím, mě se moc líbí Tvůj styl, proto Tě také "sleduji" v TV. Dnes jsem se odhodlala Ti napsat...kvůli závěsům, jsou překrásné!!! Tohle se mi moc moc líbí.
Šárka-sar
P.S. snad Ti nebude vadit, že jsem odkaz na Tvoje stránky dala k sobě www.sar.webgarden.cz .

Krásný den!!!

Renia řekl(a)...

Ahoj Soňo,
moc se mi líbí Tvůj blog, ráda zde chodím pro inspiraci.Hezké nápady, styl. K těm mužům... muže mám asi vyjímečného, protože opravdu sám od sebe udělá, co potřebuji, někdy přijde s nápadem dříve, než ho o to požádám. Tak snad mu to tak vydrží. Jinak přeji hodně dalších krásných nápadů (jsi moc statečná žena!)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Soňo,
moc se mi líbí Tvé stránky a ještě víc Tvé nápady, paráda ;-) A ty závěsy jsou překrásný!
Zdraví Lennka

P.S.vidím tu kolegyně ze selskýho :-)

chenlina řekl(a)...

chenlina20151221
ugg outlet
gucci outlet
coach factory outlet
michael kors handbags
instyler max
ugg outlet
oakley sunglasses cheap
abercrombie
ugg sale
michael kors outlet online
ugg clearance
oakley sunglasses cheap
michael kors outlet
replica watches
ray ban sunglasses
michaek kors outlet
toms outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet online
celine outlet
ray bans
running shoes
timberland outlet
uggs on sale
ugg boots
pandora outlet
coach outlet
michaek kors outlet
cheap oakley sunglasses
true religion jeans outlet
gucci handbags
canada goose outlet
ugg boots outlet
jordan retro 11
oakley sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton handbags
ugg boots
hollister outlet
uggs boots
as

Unknown řekl(a)...

20181015 leilei3915
kate spade outlet online
kate spade outlet online
coach factory outlet
mulberry bags
pandora outlet
ray-ban sunglasses
ugg boots clearance
cheap air jordan
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance