čtvrtek 13. srpna 2009

Knihovny

Každý rok nám doma přibyde přibližně 20 knih.Nejsme žádní knihomolové, ale už jsme zaplnili 4 knihovny. Člověk, který píše tento blog, je maniak přes knížky,knihovny, knihovničky.Zasurfujte a třeba si najdete inspiraci na výrobu té své. http://www.theblogonthebookshelf.blogspot.com/


Zdá se mi, že modní trend doby nahrává těm, kteří rádi staré krámy. Bez ladu a skladu. Všechno je cool. Trpaslík i jeleni. Třeba začnem více šetřit, nakupovat v bazarech, žebrat u babiček o dýhované skříně. A designéři si konečně nebudou účtovat procento z rozpočtu, ale za odvedenou práci.



8 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ten knihovnový blog je super, miluju knihovny! Máme jen dvě,naprosto nudné, IKEA, hm.
A jsem ráda za tvé zjištění, že trpaslíci a jeleni jsou cool a trendy. Já už se bála, že jsem ouplně out. Jdu oprášit svoje porcelánové srnky a na tvou počest jim hned ráno přilepím ulomenou nohu. :-)

hanele řekl(a)...

stromová knihovna je nádherná, já ji CHCI :)

Soňa řekl(a)...

To si snad takovou knihovnu zbouchnem samy , né?

Soňa řekl(a)...

Pro Janu: Jen doufám, že nepřijdou do módy ty síťkované halenky, rozepnuté do trojúhelníku :-)))

Jana řekl(a)...

Jaký síťkovaný halenky? Já si pamatuju jen filetově háčkovaný trojcípý šátky - ty klidně můžou přijít do módy, páč háčkovat umím (raději bych ale uměla zbouchnout tu knihovnu). Nicméně upozorňuji, že ačkoliv mám doma sousoší s jelenem, nejsem automaticky příznivcem veškerého nevkusu.:-)

Soňa řekl(a)...

Halenu nosil Kotvald.Nebo Hložek?
Tvé příspěvky na blogu svědčí o velmi dobrém vkusu.

Jana řekl(a)...

Tak to byl určitě Kotvald!
Jinak jsi mě úplně dojala, díky. Odpouštím ti tedy, že máš stejnou halenku jako já (akorát asi o osmnáct velikostí menší - to zatím neodpouštím :-).

Soňa řekl(a)...

Ano, některé věci se neodpouští:-))).