neděle 25. května 2008

Nové schodiště

Konečně s klidným svědomím,můžu napsat něco na blog.Stává se vám to taky,že vám známí vyčtou,jak to,že sis neudělal čas na to,co jsi slíbil a na svůj blog máš čas?


Jen ,co jsem dopsala tuto větu,vzpomněla jsem si,že ještě musím v počítači navrhnout barevné varianty fasády domu našim známým.To,že to umím,je zásluha mojí kamarádky,která mě zasvěcuje do tajů grafiky.Jsem na sebe pyšná,že se mi všechno nevykouřilo z hlavy a můžu to uplatnit v praxi.Ale o tom dnešní příspěvek nebude.


Pohled ze shora:
Je o schodišti.O schodišti,které v sobě neslo všechny prvky 70 let a při pohledu na něj,mě jímala hrůza.Největší ,,skvost,,bylo zábradlí .


Zlaté české ručičky zedníka a truhláře nám vyrobili nové,vyzděné z itongu,zábradlí s dřevěnými madly.Na vzniklé ploše v pravo,jsme nechali udělat knihovnu.Možná je to divné mít knihovnu na chodbě,ale každý měsíc kupujeme tak 3 knihy a místa je čím dál méně.(minulý týden jsem jednu vyhodila,ale o tom někdy jindy).

Po stranách jsem vytvořila galerií fotek a obrázků našich dětí.Pod ně nechám přimontovat zábradlí na přidržení.





Už jen vymalovat a hotovo.V úterý(po další lekci grafiky) vložím postup k výrobě rámečků.

Jak se vám to líbí/nelíbí?

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Škoda že obrázky nejdou rozkliknout, jsou moc malinké na prohlížení.Ale vypadá to dobře i když mě se líbilo i to staré schodiště. :-)))

Anonymní řekl(a)...

Viděla jsem schodiště "naživo" a jsou krásné, velká změna oproti stavu.! cimi

Soňa řekl(a)...

Obrázky budou vidět dobře příští týden 3.6. v 17 :15 v Chalupa je hra.