pátek 17. února 2023

Taková ta klasika...

 Těšila jsem se až dotočím, půjdu běhat, uklidím a vrátím se ke své práci. Místo toho jsem od rána snědla dva brufeny a valetol. Příšerně mě bolí hlava. Takhle jsem si odpočinek nepředstavovala.Vyřešila jsem jen pár nejnutnějších mejlů.

...

Čtvrtek. Už trochu lepší. Tak to asi nádor v hlavě nebude. ( taky vás někdy napadají takové blbosti?) D. hlídá psa u rodičů. Hrozně mi chybí. Já jemu taky . Tak aspoň že tak. Není nic horšího, než když jeden z partnerů miluje víc. Pro oba vysilující. 

...

Volá mi Sabina Knetlová, jestli s ní půjdu na udílení Cen Jantar  . Že byla nominovaná v kategorii Výtvarné umění za výstavu v Krystalu. Dva další nominovaní vystavovali v ostravských galeriích v Sokolské a Domu umění. Už jen to, že se o Krystalu ví, mě blaží. Sabině samozřejmě přeji ať vyhraje. Čirou náhodou jsem si nedávno koupila nóbl  šaty, které bych na udílení cen mohla vyvětrat.  Teď k nim nutně potřebuju psaníčko a boty.  Znáte to.

...
Zítra (17.2.) instalace výstavy a vernisáž. Vytřela jsem galerii. Vyzvedla fólii s textem o výstavě. Nákup.
Měla bych si promyslet, na co se Renaty zeptám. Vernisáže děláme formou rozhovoru s autorem. Na co byste se autora zeptali vy?  

Kryt na topení na místě. Díl ,,Bydlet jako milovníci kultury" budou vysílat v červnu. 


Původní stav. Do rohové skříňky se vešel nejen žebřík, ale i sušák na prádlo.



Miluju překvapení.







5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Nevím, na co bych se zeptala, ale vím, na co bych se nezeptala. Prý jsou nejhorší otázky u básní "co tím chtěl básník říct" a u výtvarných děl taky :-) Ale někdy by mě to fakt děsně zajímalo:-)

IK řekl(a)...

Ja bych se asi chtela zeptat, kde by jedno konkretni dilo videl autor nejradeji…

HOPI řekl(a)...

Už se moc těším....na výstavu, na proměnu, na všechno 😉

Anonymní řekl(a)...

Zeptala bych, kdy poprvé ucítila to "povolání" k umění.

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.