neděle 18. září 2022

Dnes na ČT1

Mimořádný projev premiéra  a hned potom druhý díl kriminálního seriálu od Hřebejka Pozadí událostí .

Nikdy by mě nenapadlo, že budu tak nadšená z hereckého výkonu J.Čvančarové.  My ty kriminálky opravdu umíme. Jo a v prvním díle se mihnul můj kamarád Petr Vizina ( televizní moderátor ).

dovětek: Druhý díl velké zklamání. Role kriminalistů nám nepřišly dobře napsané, ani ten výběr. A to mám M. Issovou moc ráda.

V pondělí je třetí řada Případy 1.oddělení. 

...

S novou vládou koukáme i na Otázky Václava Moravce. Konečně kultivované rozhovory. Nikdo nikomu neskáče do řeči, byť jsou oponenti. Neosočují, nezesměšňují. Poslední týdny se věnují hlavně energetické krizi a cenám. 

...

Tento víkend  Kunštát. Představuju si, jak jsem v deseti stupních v dešti dva dny ve stánku. Příští rok mi bude padesát. Na tohle jsem už vážně stará.  Ale abych trochu vypólovala kontakt s lidmi, naplánovaly jsme si se Silvou Design blok.

Letos jsem měla jen 5 dní dovolené. Potřebuju nutně vidět nové věci, místa. 


Tady moje boty. Ve Sportisimu o dost levnější. Ale pozor. Výběr boty předcházelo vyšetření, které ukázalo, že nemám žádné abnormální vychýlení při běhu. 

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ty jo, tak takhle si přeju vypadat za 15 let;) La.

Anonymní řekl(a)...

Takto si přeju vypadat nyní v 35 😊
Moc Vám to sluší, Soňo. A Vaše příspěvky jsou zajímavé a inspirativní. Děkuji Vám za tento blog.
Věra z Prahy

Soňa Malinová řekl(a)...

Jéé, vy jste milé.

Liška Ryška řekl(a)...

Jasně že sluší!
Jen 5 dní dovolené, to je tedy už donebevolající! Ať se vám povede nějaký čásek jet někam, kde to bude inspirativní a přitom nepracovní! Ještě letos : )