úterý 27. listopadu 2018

Tipy pro babičky.

Než vyrazíte do hračkářství, zkuste zabrousit na autorské papírové hry . Natrefila jsem na ně úplně náhodou díky Uutěrkám .

Děti můžou zvířátkům vyšít svetry nebo noční oblohu. 





Nauč se poznávat 7 nezapadajících souhvězdí severní oblohy. Vyšij souhvězdí na kartičky svítící nití a prozkoumej mapu. Se vším ti pomůže Malý průvodce hvězdnou oblohou. Pro děti od 7 let.
Sada obsahuje 7 karet,  fluorescenční nit svítící ve tmě, kovovou jehlu, mapu hvězdné oblohy, brožurku “Malý průvodce hvězdnou oblohou”, v níž si přečtete příběh jednotlivých souhvězdí (je tu Velká medvědice, Malý medvěd, Drak, Kasiopeja, Cefeus, Žirafa a Rys).
Bavlnka 100%polypropylen.

Pro malé architekty skvělá knížka Můj dům



MŮJ DŮM je interaktivní knížka plná úkolů (stříhání, kreslení, lepení), kterou děti provede příběh malého Huga, který má zbrusu nový dům. Vyzkouší si, jak domy vznikají a jak vypadá práce architekta. V brožurce jsou úkoly na zlepšení prostorové orientace, děti si samy zařídí domek i zahradu. Vše se pak spojí v modelu domečku.

A nebo Malý zoolog
Jaká hovínka mají zvířátky bude děti určitě zajímat:)

Když už jsem u těch praktických dárků.
Koupila jsem tříletému synovci hrací deku, do které teda ještě budu muset koupit lego, aby se z toho  praktického dárku nerozbrečel. Rodiče budou nadšení určitě. Geniální na úklid. 







...........

D. už je třetí týden nemocný. 
David tak lehce.
Borek se vrací ze soustředění. Ztratil klíče. Jenom ?
A mě čekají zítra třídní schůzky.
Asi taky onemocním.


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Skvělé tipy, smím poprosit -odkud je ta deka? Je úžasná....Děkuji.Mirka

Soňa Malinová řekl(a)...

Byla první na ráně na Little Rabbit( slovenský e-shop) , ale když dáte tomu čas, tak jí najdete, myslím, i u nás . Vím, že má nějaké druhy i NILA.

Anonymní řekl(a)...

Moc Vás zdravím, skvělé tipy. Přidám taky jeden-krásné knihy má Eva Chupíková, např. Moje hrady a zámky, Slohovník, ... V obou případech jsou dokonale ilustrované, naučné, hravé, tvořivé. S našimi dětmi cestovaly a těšíme se, že se druhou jmenovanou budeme nově poznávat Prahu.
Moc ráda sleduji vaše příspěvky. Pěkně prožitý nadcházející advent.
Eva

Soňa Malinová řekl(a)...

No to je krása, Evo.

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, děkujeme moc za milý článek s tipy na naše výrobky. Jen jsem Vám chtěla napsat, že se jmenujeme PIPASIK (ne autorské papírové hry). Právě díky Vašemu článku nám došlo, že to z našeho úvodního obrázku na webu není úplně zřejmé - zapracujeme na tom:).
Krásný den, Jitka Musilová, pipasik.cz

Soňa Malinová řekl(a)...

Já to pochopila , že se jmenujete pipasik. Ne vždy do odkazu dám přímo odkaz. Funguje to spíš- tady klikni.