neděle 16. března 2008

kuchyně



Zatímco můj muž mi večer líčí,kde všude vložil nosník, kde se jaká příčka zbourala, aby se zase o pár centimetrů zase postavila, tak já přemýšlím, kde si přivrtám věšák na utěrky v zatím neexistují kuchyni. A řeknu vám, že to vůbec není jednoduché vymyslet právě ty dodělávky.Jakou dlažbu, světla, vanu.Nejradši bych tam nejdřív měsíc bydlela, nasála tu atmosféru a teprve potom zařizovala. Jedno velké dilema je : jakou kuchyňskou linku.Obě jsou z IKEA(cena rozhodla), ovšem jedna je bílá lamino a druhá dřevěná hnědá. A tak jsem rozhodnutá si koupit jen korpusy a až tam budu bydlet, dokoupím si dvířka. Dneska jsem viděla dobrý tip v Mariane.Do dvířek staré skřínky vyvrtali dírky ve tvaru ornamentu květiny.Hodí se to jen ke starému nábytku. Z obyčejné skřínky se stal zajímavý kousek.

Dovětek: Jelikož vkládám články v době,kdy už půl roku bydlíme v domě, budu muset občas uvézt věci na pravou míru.Kuchyňská linka se koupila hned s dvířky a to – bílé lamino.Vrchní deska je pravý dub ošetřený olejem.A o dlažbě na zemi bude hned v dalším příspěvku.


Příští týden nastane můj den D. Holedbala jsem se totiž,že položit dlažbu umí každý zručný řemeslník a já řemeslník jsem.Čím se ale blíží termín pokládky,tím víc se obávám výsledku. Mno. Uvidíme.Všichni zedníci se těší, až začnu.Mají velké chlapácké řeči, ale já jsem rozhodnutá jim narušit jejich Macho ego. Doufám,že si nenaruším to svoje.

1 komentář:

Kuchyně řekl(a)...

Krásná kuchyně :) Moc se mi líbí ty bytové doplňky