sobota 3. srpna 2013

...




5 komentářů:

monča řekl(a)...

Jestli plaveš stejně tak dobře jako běháš...
A teď vážně: do Benátek doporučuju jet až od půlky týdne, v pondělí a v úterý najíždějí ti, co přijeli busem - v sobotu přijedou, vyvalí se k moři, v neděli okolí, příp. město a v pondělí hurá do Benátek, takže je tam nával. Jeli jsme ve středu (nebo ve čtvrtek, přesně už nevím) a lidí bylo mraky i tak, ale dalo se. Dál je fajn si koupit permici, tuším, že je to na 10 nebo na 12 hodin, pro nás 2+2 asi 75 euro, ale vyplatilo se to. Do Benátek jsme pluli na lodi - odpadlo hledání parkování a drahé parkování a pak jsme se plavili jak se nám líbilo i po okolních ostrovech, což moc doporučuju. Benátky jsou krásné, Murano fajn, sklo tohoto druhu nás zas tolik nebere, ale Burano nás vzalo za srdce, neskutečný ostrov, neskutečné domečky, tam bych chtěla strávit víc času. A byli jsme tam až vpodvečer, výhled na moře z konce ostrova, no romantika... A zpátky zase lodí, po chvíli začalo pršet, v přístavu šup do auta a hurá do přechodného domova (my to měli asi 30km). No jdu se porochnit fotkama, pozdravuj tam od nás :o)

Soňa Malinová řekl(a)...

Moniko, moc děkuji za tipy.Ráno jsou Benátky taky nacpané?

Anonymní řekl(a)...

úplný souhlas s Mončou!
i včetně Burana. Tam je krásně!!!

Anonymní řekl(a)...

My byli v Benátkách ráno...nezažila jsem krásnější pohled....byli jsme tam snad sami...v celém městě...všechno tam bylo jen pro nás.....ale v kolik jsme tam dorazili už přesně nevím...v 8 ???
Nějaké 2 hodiny jsme tam krom domovníka, co zalíval kytky nebo pekaře, co čechral v krámě bagety, nepotkali živou duši, fakt.
Kdyby sem šly dát fotky, pošlu i důkaz.
Užijte si krásnou dovolenou !
Michaela

Soňa Malinová řekl(a)...

To zní nadějně!