pondělí 26. září 2011

Když se mi nechce

 Včera jsem musela potáhnout šuplíky látkou. Nejzazší termín na odevzdání. Včera byly celkově nejzazší termíny pro cokoliv. Třeba příprava věcí na natáčení, které vypadaly, jakože budou ruk cuk a nebyly. Poslední rok dělám všechno proto, aby jsem si činnosti, do kterých se mi zrovna nechce , zpříjemnila.
Po hodině potahování překližky, jsem usoudila, že si nutně musím zajet koupit čalounickou sešívačku. (nakonec jel do OBI muž) Další důležitá věc je, uvařit si kávu a pustit si muziku. A nakonec. Vymyslet si odměnu. Vana. Zákusek. Večerní film. Cokoliv.. Potahování mě  nakonec  vážně bavilo . Kdyby moje kamarádky potřebovaly potáhnout židle, pistoli ráda zapůjčím. Skoro je na ní třeba zbrojní pas. Není radno mít v blízkosti prsty.

V pondělí mají všichni těžké rozjezdy. Myslete na to, čím si činnost ulehčíte a nezapomeňte na odměnu! 

2 komentáře:

Judith Starlight řekl(a)...

...je fajn obcas zjistit, ze nejsem jedina, komu se obcas nechce, bez ohledu na den (nejen pondelky maji tezky rozjezd :))...a nad temi odmenami se asi budu muset zamyslet - treba to pomuze...

...krasne pondeli...

Soňa Malinová řekl(a)...

to vážně pomáhá...během práce ,myslím na odměnu a nebo naopak si říkám, dokud neudělám to a to, nesmím nic napsat na blog...a to se pak snažím ještě víc:-)))