středa 11. června 2008

Dárky




Tento měsíc jsem zahrnutá dárky od přátel i od Boha.



Jeden ,obvzláště milý, mi dovezla kamarádka na kole.Polička,která v jejich domě nebyla přijata s nadšením,ale my se jí ujmem s láskou.Kniha na poličce je podprahová reklama na skvělou knihu,kterou jsem přečetla jedním dechem.



A předplatné na časák o bydlení,je taky skvělá věc.Taky konečně ostrý nůž,krémy na opálení,tričko,kniha,čaje,ručník,čelenka....díky holky.

Nemůžu si pomoct,ale musím vložit i odkaz na stránky mého kamaráda Davida.

Nedávno jsem surfovala na netu a narazila na jeho obrazy.A aby jste byly vy v OBRAZU,tak David snad sto let studoval medicínu(proto jsem si ho nevzala za muže a taky proto,že Holandština zní,jako by chrochtalo prase) a teď koukám a on maluje a docela slušně se tím živí.

Je to natolik šílené, že nevím co si o tom mám myslet.A čím déle na to koukám, tím více se mi to líbí.Labutě a žabky-podržte mě!Na stěně bych to ale mít nechtěla.

http://www.artwanted.com/artist.cfm?artid=34998

Svět je tak malý a s internetem ještě menší.


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Knížka je parádni, už ji mám doma a také doporučuji. Lidé ve tvém okolí jsou štědří a mají tě rádi :-)... i já :-)))
cimi

Anonymní řekl(a)...

Vážně? Ty už sis ji koupila?
Já snad začnu brát provize z nakladatelství.:-)))
Jdeš v sobotu do klubu na koncert?
Soňa

Anonymní řekl(a)...

Vážně koupila a měla jsem VELKOU radost. Ani jsem nevěděla, že takovou budu mít :-)), zasloužíš si provizi i ode mne. Na koncertík v sobotu půjdu určitě. Taky se chystáte?
cimi

Anonymní řekl(a)...

Na koncert se těšíme. a dík za recept.Ještě ty bezy najít.

Anonymní řekl(a)...

tak jsem slyšela tip: u rybníka v Prostřední Suché, vzadu (ne u té cesty). Tož paráda, že na koncert jdete taky, těším se!