pátek 15. dubna 2022

Zázračný sprej

Po tom, co jsem  jsem spotřebovala čtyři role toaleťáku, jsen si vzpomněla na sprej, který mi dala mamka asi před rokem. Prý i na covid.

Po dvou dávkách se mi rýma úplně zastavila. Je to jen extrakt z cistu krétského. Bacha, trochu štípe. Virostop do každé domácnosti!

Základní a nejdůležitější složku nosního spreje tvoří extrakt z cistu krétského, obsahující velké množství polyfenolů. Právě polyfenoly vytvářejí takzvaný ochranný štít, který brání průniku vírů a bakterií do organismu. Cist krétský má blahodárné účinky při předcházení infekčních a virových onemocnění, jakými jsou chřipka, nachlazení nebo onemocnění horních dýchacích cest. Síla cistu krétského je doplněna i o další přírodní složky. Sprej obsahuje také šalvěj lékařskou, třapatku nachovou, barbadoskou třešeň a citrusové bioflavonoidy. Všechny tyto složky se vyznačují schopností zvyšovat imunitu a chránit tak před virovými a bakteriálními nákazami.


Odpověď na dotaz ohledně legín  . Kupuju v Marks&Spencer v dětském 15-16 let ( mám velikost 38 a jsou mi v pohodě). Mají velký podíl bavlny a jsou opravdu pevné.

A tady tip od mého muže, který většinu času poslouchá Vltavu. Odkaz na pořad MOMENTY    . V tomto díle vypráví Milan Uhde. 





6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hezký den, já přidám tip na bambusové legíny od "Reparáda". https://www.reparada.cz/bambusove-leginy/
I po 2 letech intenzivního nošení vypadají výborně. Nejsou úplně levné, ale jejich nákupem podpoříte českou značku a to se počítá. ;-) makepeace

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji za tip. Jen já mám radši legíny s nižším pasem. A teď všechny české značky šijí se širokým lemem a dost vysoké. Ale kdybyste na něco takového natrefila, ráda podpořím českou značku.

Anonymní řekl(a)...

Děkuji za tip na legíny i sprej do nosu.
Pěkné svátky.
Věra

Anonymní řekl(a)...

Virostop nejen do nosu, ale i do krku a vnitřně! Jenže očkování se jeví jako větší bynys....

Soňa Malinová řekl(a)...

V tom se asi neshodneme. Virostop skvěle zabírá u lehčí formy covidu. Bohužel znám osobně lidi, kteří na covid zemřeli v mém věku ( neočkovaní). Business to bezpochyby je, ale i tak jsem ráda, že jsme se nechali očkovat. Nicméně pokud bude covid mutovat do těchto lehčích forem, očkování už asi nebude třeba. Jen co se přestaly přeplňovat nemocnice, je tady válka a jiné starosti. Snad to všechno ustojíme.

Anonymní řekl(a)...

YSL Outlet, Burberry Outlet, Golden Goose, Prada Outlet, Dior Outlet, Air Jordan 1, Balenciaga Outlet