neděle 13. dubna 2008

odpady


Už 7 měsíců se dívám skrze balkónové dveře ateliéru na hromadu suti.Uprostřed rozlehlé zahrady se tyčí pozůstatky omítek našeho domu.Kopec dost vysoký na sáńkování,jen škoda,že letos zas tak nesněžilo.Dost obludný na to,aby tady strašil do další zimy.

A tak v pátek přijel bagr a za hodinu nám suť odbagroval.Žádná lace, ale tímto nastal bod zlomu,kdy už má smysl vymýšlet co se zahradou.

Kamarádka-vášnivá zahradnice-je mou inspirací.Dnes jsme se procházely po její zahradě,v jezeře plavaly červené ryby,bloky bílých kamenů tvořily zajímavé předěly.(Po jezeru netoužím, stačí když se nebude válet tu židle bez sedátka,tam kupa cihel,které by se někdy mohly hodit.)

Obě jsme máme dost podobný styl, co se týký vnitřního interiéru,v obou v nás nakonec vítězí konzervatismus a tak mě mile překvapilo,že jsme si notovaly v designu pro její novou koupelnu,která se bude rozhodně vymykat.

Stříbrné zrcadlo v barokním styluhttp://shop.kare-design.cz/product_info.php/cPath/135/products_id/72866, tapeta s květy,křišťálový lustrhttp://shop.kare-design.cz/product_info.php/cPath/120/products_id/61724.Kdo je zděšen z křišťálového lustru,tak by musel vidět interiér domu z 30 let.

Do kontrastu bude strohá skřínka čistých linií z třešňového dřeva.
Nezávislý pozorovatel-její muž-viděl jen zuřivě listující dvě ženské v časopisech,co zmateně pobíhají s metrem v ruce.


Poslední dobou mě napadá tolik věcí a to jediné co mě brzdí, jsou zakázky,které musím splnit.Vyhlížím květen,kdy už bude volněji.Vstanu v devět a konečně místo hlíny vytáhnu papíry,plechy a dřevo.

Určitě se ještě vrátím k některý kouskům z výše zmiňovaného odkazu http://www.kare-design.cz/


Žádné komentáře: