pátek 12. srpna 2011

INSIDECOR




Minulý týden přišel dotaz, jestli mi nevadí,že mě vložili na web úplně nového projektu INSIDECOR.
http://www.insidecor.com/cs/supplier/malina-design/0/0
http://www.insidecor.com/cs/publication/sona-malinova-blog/0
Jestli vadí? Jsem poctěna ! Krásný web design, přehledný, samé známé jména a firmy a velká vize.Tyhle ale neznám.
http://www.ilmaritapiovaara.fi/
Vtipné je, že úplně všichni prodávají v Praze, kromě mě.Tudíž google mapa,kde můžete výrobky dohledat , se vztahuje jen na Prahu.Něco bych s tím měla udělat.

 Insidecor chce založit zcela nový koncept vystavování interiérového designu. Chtějí se odpoutat od klasického typu propagační výstavy, ve které jsou jednotlivé produkty jednoduše vyskládány vedle sebe. Dali  si za cíl představit prostory, nápady a styly. Návštěvník přehlídky bude mít pocit, jako by procházel skutečnými byty, které budou navrženy designérskými jedničkami.









6 komentářů:

QualityDesign řekl(a)...

Blahopřeji, myslím, že jste v dobré společnosti. Díky za info, stránky i zamýšlený projekt mi připadají dost dobré. Pokud se zaměří hlavně na český design a výrobce. Myslím si, že kvalitních (designových) výrobků se u nás dělá málo nebo o nich nikdo neví nebo jsou zbytečně drahé. A pak si všichni vybavují interiéry příšerně hnusným výprodejem z Rakouska nebo Německa (Kika, Sconto, Asco..), ach jo

Soňa řekl(a)...

Mě se líbí nápad ,jakým způsobem chtějí vystavovat.Zrovna nedávno jsem si řekla,že letos nikde vystavovat nebudu a příští rok chci udělat úplně celý pokoj.Mám na to rok přípravu.

QualityDesign řekl(a)...

Předvádění kompletně zařízených místností- ten nápad je opravdu dobrý. Je to hodně lákavá výzva pro každého, kdo se navrhováním zabývá. A určitě to bude lákavé pro ty, kteří hledají inspiraci a přijdou se podívat.
Na váš budoucí pokoj pro výstavu se už těším...Hezký víkend

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, gratuluju, to máš krásnou společnost! :-)

Soňa řekl(a)...

Andy:Vidlák z Havířova:-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to je parádní. Gratuluju, Soni, k tomu, že Vás našli. Vypadá to zajímavě, budu sledovat. Světlana