neděle 11. listopadu 2018

Kdybyste potřebovali viagru

...zadejte si  www.keramikamalina.cz

Než zjistíme, který vir tohle dělá, můžete pro objednání keramiky kliknout na odkaz na blogu  ( ten kupodivu funguje) a nebo si objednat přes Flér.

....

Sobota úplně o ničem.
D. jel do práce a já šotkovala po domě a zahradě.
Nejdřív jsem uklízela půdu, pak sebrala několik přepravek jablek a listí na zahradě, trochu zpřeházela kompost a nakonec zabila dvě hodiny šitím obalu na macbook, abych ho pak vyhodila do popelnice. Něco tak hrozného už jsem dlouho nevytvořila.

........

D. mi  po šesti pivech ( rozlučka v práci)  koupil  VOGUE.
Trochu skepticky jsem začala listovat.
Kupodivu tam byl  zajímavý text o Irvingu Pennovi. Jeho fotky znám, ale nikdy jsem nečetla o jeho životě.

Pobavil článek Jidřicha Šídla . Je blázen do  Arsenalu. ( stejně jako D., který tuhle vášeň dovedl k dokonalosti, když si před lety nechal vytetovat přes celou vrchní paži logo klubu. Musím říct, že to na mě při seznámení udělalo velký dojem:))

Pokud si časopis koupíte, určitě sjeďte i článek o textilní výtvarnici Ines Tuschnerové nebo interiérové designérce Gabrielle Crespi.





















3 komentáře:

Ola řekl(a)...

V Brně je teď výstava Inez Tuschnerové, srdečně zvu (kurátorka je má sestřenice). http://www.moravska-galerie.cz/moravska-galerie/vystavy-a-program/aktualni-vystavy/2018/inez-tuschnerova.aspx
Já se chystám v prosinci a rovnou i do Vídně na Moneta.

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc díky za skvelý tip!

Alis řekl(a)...

Haha, musím říct, že mi to chvíli trvalo, než jsem to pochopila, ale nakonec mě to tak pobavilo, až jsem málem spadla že židle :D Takže vám opravdu někdo přesměroval stránky s keramikou na takové podobné stránky? To jsou mi ale kulišárny :D