středa 22. března 2017

Víc než 1000 fotek...

....jsem projela a pročetla( popisky a verše).Nakonec výběr asi 50 fotek z tří let focení.
Bude to vypadat trochu jako deník. Všichni mi návrh instalace schválili, tak snad to dopadne tak, jak jsem si to vysnila.
Přijďte, přijeďte, ráda Vás uvidím, uvařím kafe.





Z ostychu a špatné paměti se před třemi lety zrodil fotodeník Davida Macháčka. Při často hektické práci televizního reportéra si přestával přesně pamatovat, co který den dělal a kde kdy byl. A zároveň si to pamatovat chtěl, jenž na psaní klasického deníku byl příliš líný. Navíc někdy neměl u sebe zrovna diář, jindy zase zapomněl tužku. Jediné, co má při sobě pořád, je mobilní telefon. Podle pravidla „jeden den – jedna fotka“ zapisuje už třetím rokem prožité dny na paměťovou kartu telefonu. V jeho obrazových zápiscích převažují domy. “Jsem silný introvert, a jakmile je někde víc lidí pohromadě, schovávám se a mizím. Stydím se a bojím, že se někdo bude chtít se mnou bavit, bude se na něco vyptávat a já budu muset odpovídat. Domy otázky nekladou, proto mi je s nimi dobře. A rád fotím jejich portréty,” říká David Macháček.






4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jééj, padol mi do oka, prajem:-)

Unknown řekl(a)...

swarovski jewelry
nike roshe run
air max 90
hermes bags
borse louis vuitton
yeezy boost 350
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
longchamp
mulberry handbags
20170402caihuali

byZita řekl(a)...

To bude krásný! Mám jeho fotky moc ráda :)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo,je skvělé,že tu výstavu děláte vy...ale je škoda, že se o tom nikde nepíše,že to je Vaše práce. Oba jste skvělí ..a vím to dobře .. něco už od Vás i mám doma.
Marie